miercuri, 1 septembrie 2021

Toamna începe cu veselie și cu un concurs la noul Minimax

Luna septembrie vine cu multă veselie pe îndrăgitul Minimax! Televiziunea dedicată copiilor pornește o nouă campanie plină de premii, surprize și mai ales, desene animate noi și amuzante, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Pagina de facebook (www.facebook.com/minimaxromania) va fi locul în care copiii și părinții pot participa la un concurs al cărui mare premiu va fi o bicicletă, plus multe alte surprize pentru participanți.

La Minimax vor rula luna aceasta desene care îi vor îndemna pe cei mici să fie creativi, prietenoși și să aprecieze munca în echipă.

Echipa Dronix este unul dintre serialele animate care le va stârni curiozitatea legată de tehnologie și robotică, prin intermediul poveștii unui grup de trei studenți pasionați de drone, care se întâlnesc la Academia Hawkings, unde studiază tehnologii de vârf. Buck Rocket, Tom Chessmat și Vicky Risk își reunesc talentele pentru a construi o dronă unică! Așa se naște DroniX. Și, odată cu ea, o echipă nemaipomenită! Micuții telespectatori îi pot urmări din 11 septembrie, zilnic pe Minimax, de la ora 19:00.

Toți copiii își doresc un inorog, iar Minimax le-a auzit dorința și le aduce unul foarte simpatic și năzdrăvan, din 13 septembrie, zilnic, de la ora 17:00! Noul desen urmărește aventurile amuzante ale lui Alice, o fetiță ambițioasă și ale prietenului ei cel mai bun, Unicorn, un inorog care dă mereu de necazuri. Pe Alice nu o interesa niciunul dintre lucrurile care le plac fetițelor, precum curcubeiele, sclipiciul și, mai ales, inorogii, până când un inorog real s-a autodeclarat noul ei cel mai bun prieten! Acest animal petrecăreț și aiurit vrea să se asigure că lui Alice și telespectatorilor Minimax nu le lipsesc distracțiile din programul lor încărcat! Atunci când li se pare că au parte de prea multă distracție, copiii pot striga cu toată forța: Pleacă de aici, Unicornule !

La polul opus al simpatiei se află Owl, protagonistul serialului Bufnița SRL, un tip morocănos, țâfnos, care nu suportă zgomotul și dezordinea... foarte asemănător cu adulții. Însă, în lumea Minimax nu e loc pentru personaje plicticoase și lipsite de amuzament, de aceea, vecinii lui Owl sunt total săriți de pe fix: o broască obsedată de control, o insectă săritoare ce creează invenții inutile, o oaie zăpăcită și solicitantă, un cocoș, un pui și un liliac idealist și mereu entuziasmat. Owl vrea să își găsească liniștea departe de toți vecinii săi, însă încercările sale de a scăpa de zarvă, îl pun mereu în situații ridicole. Bufnița SRL se difuzează zilnic, la Minimax, de la ora 18:00, cu câte 3 episoade consecutive.Dupa schimbarea din 1 august, când Minimax și-a prezentat un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului, dar și desene noi-nouțe, toamna sosește, la rândul său, cu multă distracție, râsete și voie bună la TV, ingredientele perfecte pentru ca noul an școlar să fie unul reușit!


Un comentariu despre subiectul „Toamna începe cu veselie și cu un concurs la noul Minimax ”:
Unknown

Vreau să concurez

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile