miercuri, 29 septembrie 2021

Vodafone a anunțat îmbunătățiri ale serviciului său TV din Ungaria

Oferta tv a Vodafone Ungaria include din 28 septembrie 2021 o grilă cu până la 122 televiziuni, dintre care 61 sunt în format HD, una dintre cele mai bogate oferte tv High Definition din țara vecină. De asemenea, include servicii de streaming precum Netflix, RTL Most +, Da Vinci Kids și YouTube.

Vodafone notează că a eliminat versiunile SD duplicate în decursul verii, pentru acele televiziuni care erau oferite deja în versiune HD.

În plus, a crescut viteza la serviciul de internet fix de la 150 Mbps la 250 Mbps. Abonamentul de 150 Mbps va fi retras din ofertă. Serviciul său de 1 Giga devine, de asemenea, din ce în ce mai popular și este deja disponibil pentru peste 1,5 milioane de locuințe și companii din Ungaria.


2 comentarii despre subiectul „Vodafone a anunțat îmbunătățiri ale serviciului său TV din Ungaria”:
Anonim

Ok ,foarte frumos hd satelit că ne informezi de serviciile din tara vecina,dar ar fii cred mult mai interesant dacă ne-ai informa de variantele prin satelit ( tv in mod special ) ,sunt variante ce se pot achiziționa de consumatorul roman,pe cand cele fixe( cablu) ,sunt doar așa, pt comparatie și cultură generală a consumatorului roman

Costas

Eu cred că e bine că ne informează și despre cablu tv. Eu de exemplu sunt abonat la tv cablu de la Vodafone Romania, iar informațiile despre o astfel de îmbunătățire in Ungaria îmi indica posibilitatea că vor exista și în România îmbunătățiri în viitorul apropiat. De obicei, când Vodafone face modificări, incepe sa le aplice treptat în toate țările.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile