miercuri, 27 octombrie 2021

Filme din seria Insidious, de Halloween la AXN

De Halloween, maratonul de filme de weekend la AXN aduce surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Animația Casa e un monstru! (Monster House) și filme din seria Insidious – Insidious Capitolul 2 ( Insidious Chapter 2), Insidious Capitolul 3 (Insidious Chapter 3) și Insidious Ultima cheie (Insidious The Last Key) se numără printre titlurile care vor putea fi urmărite în ultimul weekend din luna octombrie, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit.

Comedia animată plină de suspans “Casa e un Monstru!”, cu Steve Buscemi, Maggie Gyllenhaal, Jason Lee și Kevin James, deschide weekendul de Halloween la AXN, sâmbătă dimineața, de la ora 10.00. Creat de doi dintre cei mai vizionari producători de la Hollywood, Robert Zemeckis și Steven Spielberg, filmul spune povestea a trei copii care trăiesc cea mai mare aventură a vieții lor, atunci când decid să treacă strada și să descopere ce se ascunde în casa bătrânului Nebbercracker.

Sâmbătă seara, de la ora 18.50, respectiv ora 21.00, sunt programate două filme din seria Insidious - Insidious Capitolul 2 (Insidious Chapter 2), cu Patrick Wilson și Rose Byrne în distribuție și Insidious Capitolul 3 (Insidious Chapter 3), cu Dermot Mulroney și Stefanie Scott.

Produs de Jason Blum (Paranormal Activity, Into the dark) și Oren Peli (Paranormal Activity, Insidious), Insidious Capitolul 2 este regizat de James Wan, autorul filmelor Saw, Dead Silence și The Conjuring. Scenariul, semnat de Leigh Whannell (Insidious, Saw), se concentrează pe membrii familiei Lambert, în continuare bântuiți, care încearcă cu disperare să descopere un secret terifiant, care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor, și se bazează pe o povestire de Wan și Whannell.

Partea a treia din terifianta serie horror este scrisă și regizată de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece cu mulți ani înainte de evenimentele anterioare - bântuirea familiei Lambert și lupta Elisei cu fantomele din ținutul Further. Insidious Capitolul 3, considerat printre cele mai întunecate dintre filmele seriei, dezvăluie modul în care mentalista Elise Rainier a ales să își folosească abilitățile de a intra în contact cu cei din lumea de dincolo, pentru a salva o tânără, care era urmărită de o forță supranaturală extrem de periculoasă.

Duminică, în seara de Halloween, va putea fi urmărit, de la ora 21.00, ultimul film din serie: Insidious Ultima cheie (Insidious - The Last Key), cu Lin Shaye, Leigh Whannell și Angus Sampson în distribuție.

Aparent, coșmarul nu se sfârșește niciodată pentru Elise Rainer. Acțiunea ultimului capitol are loc după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, când începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, Rainier îi va lua pe noii săi oaspeți (Sidekicks Specs și Tucker) într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal, luptând să sfideze cele mai periculoase creaturi care au chinuit-o încă din anii 1950.


Un comentariu despre subiectul „Filme din seria Insidious, de Halloween la AXN ”:
Anonim

Insidious sunt chiar misto rau de tot !!! le-am vazut pe toate !! merita vazute !!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile