marți, 5 octombrie 2021

Televiziunea TNT devine Warner Tv, inclusiv în România. Evenimentul despre lansarea HBO MAX în România în anul 2022, transmis pe Facebook (vezi video).

Din 23 octombrie 2021 se va lansa în țara noastră televiziunea Warner Tv, administrată de compania WarnerMedia și parte a brandului Warner Bros. 

De fapt, Warner Tv va înlocui televiziunea TNT, inclusiv din România, ca parte a unui renbranding în Europa (Warner TV a fost lansată deja în Franța și treptat va înlocui TNT și în celelalte țări europene). Rebranding-ul va determina o creștere a gradului de conștientizare a mărcii, denumirea Warner Bros fiind mai reprezentativă.

Warner TV va difuza filme si seriale sub sloganul "Entertainment Nelimitat""Trilogia „Stăpânul Inelelor", „Cavalerul Negru" și „Sucker Punch" sunt doar câteva din titluri care vor putea fi urmărite la Warner TV România", se precizează în descrierea unui promoțional video publicat de TNT pe Youtube (vezi si sigla Warner Tv în videoclipul de AICI).

Exista deja și websiteul warnertv.ro (care, la data publicării acestor informații, este redirecționat către website-ul tnt-tv.ro, ce prezintă detalii similare despre acest rebranding.

WarnerMedia deține de asemenea HBO, Cartoon Network, CNN, HBO GO, HBO Max și altele.

De precizat ca astăzi va fi transmis live pe pagina de Facebook a HBO România un eveniment internațional important despre HBO MAX în Europa (vezi anunțul evenimentului AICI).

Evenimentul live HBO Max (#HelloHBOMax) din 5 octombrie va oferi mai multe informatii despre "toate lucrurile uimitoare care vin în Europa în această toamnă. HBO Max va oferi conținut îndrăgit de la Warner Bros., HBO, HBO Max, DC și Cartoon Network într-un singur serviciu de streaming, pentru prima dată. Tot ceea ce iubești. Totul la un loc. Evenimentul este co-găzduit de toate paginile HBO din Europa și va fi transmis în direct pe paginile locale cu subtitrări", se precizează pe pagina evenimentului.

UPDATE ora 15:00: Vezi înregistrarea de 30 minute a evenimentului (cu subtitrare în limba română) despre lansarea în România (la începutul anului 2022) a HBO MAX, dând click AICI. Rezumatul de doar un minut se poate viziona AICI.


11 comentarii despre subiectul „Televiziunea TNT devine Warner Tv, inclusiv în România. Evenimentul despre lansarea HBO MAX în România în anul 2022, transmis pe Facebook (vezi video).”:
Alexandru

Pe Warner TV va fi difuzat serialul ,,Hercule"?

Nea marin

La portofoliul lor de filme, inclusiv clasice, ar putea să creeze un adevărat program de producții cinematografice, nu reluările până la saturație ale aceloraș filme!

Anonim

Va băga mai tari filme ca TNT?

Alexandru

Warner TV va emite și în HD?

Anonim

Va emite tot cum emite si TNT.
Practic, TNT se închide, pentru cine nu a inteles. Nu mai intra la nimeni TNT, nici SD nici HD, deaorece nu va mai exista in Romania.

Iulian

Daca nu lanseaza si versiuna Hd degeaba o fac ca tot aiure se vede pe un tv 4k un canal sd .......sd se vad bine pe televizorul cu analogic ..... care e trecut de 10 ani .........

Costin

Ba lansează și în HD, din moment ce există de atâta timp TNT HD in românește. Problema e alta: să preia cablistii versiunea HD, ceea ce nu s-a prea întâmplat în cazul TNT România HD.

Anonim

@Costin La Vodafone (fostul UPC) este TNT HD pe 155. Cand intra Warner TV va intra si versiunea HD.

Anonim

Dacă va fi și HD sau nu, ține doar de politica distribuitorului local de cablu (ca și în cazul TNT).

Anonim

Pretențiile financiare pentru difuzarea TNT HD sunt diferite de cele pentru TNT SD. La fel ne așteptăm să fie și în cazul Warner TV.

Anonim

La Digi e doar varianta SD pentru TNT. Poate vor schimba ceva dacă vor decide să introducă Warner tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile