joi, 18 noiembrie 2021

Serialul "Misterele Vienei" revine cu al doilea sezon la Epic Drama

Serialul Misterele Vienei, care se învârte în jurul doctorului Max Liebermann și a inspectorului de poliție Oskar Rheinhardt, face o călătorie înapoi în timp, în Viena anilor 1900 - un punct fierbinte de harta Europei de atunci, unde filozofia, știința și arta sunt în plină dezvoltare, și unde diferite culturi și idei se ciocnesc în marile cafenele și teatrele de operă ale orașului, anunță televiziunea Epic Drama printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

POVESTEA


Filmul este un thriller psihologic de epocă bazat pe volumele Liebermann Papers ale lui Frank Tallis, a căror acțiune se desfășoară între 1902 și 1014 – zilele amețitoare ale filosofilor și intelectualilor, inclusiv Sigmund Freud.

În centrul poveștii se află dr. Max Liebermann, un student al lui Freud însuși. El se trezește în echipă cu un bărbat mai orientat spre acțiune, inspectorul Oskar Rheinhardt, pentru a rezolva o crimă... și apoi încă una, și încă una. Max este un tânăr cu puteri superioare de percepție, o înțelegere surprinzătoare a comportamentului uman și o înțelegere a domeniului emergent al criminalisticii. Cât despre Rheinhardt, ei bine, el este... cam nebun.

SCURT SINOPSIS


Al doilea sezon oferă mai multe intrigi, mister și tehnici de investigație neobișnuite, pe măsură ce ne întoarcem de unde am rămas în episodul final al sezonului 1, în anul 1907.

De data aceasta, Max însuși este vizat de o anchetă, căci victima celui din urmă său caz a fost unul dintre propriii săi pacienti. Astfel, în timp ce investighează cauza morții acestuia, Max și Oskar trebuie să încerce să salveze reputația lui Max.

În cel de-al doilea episod, un cadavru sever mutilat îi șochează pe anchetatori. Direktor Strasser îl avertizează pe Oskar că victima a fost un agent al Serviciului Secret, ceea ce aduce noi complicații anchetei. Oskar urmărește urmele unui șir de mesaje anonime pentru a vedea dacă ajută la rezolvarea crimei.

Iar pentru ultima parte a acestui sezon, Max se deghizează în călugăr pentru a descoperi cine l-a ucis pe fratele Stanislav. Isaak Korngold, un evreu religios, este principalul suspect, după ce l-a mustrat pe călugăr că a răspândit retorică antisemită.

În distribuție îi regăsim pe Matthew Beard în rolul lui Max Liebermann, pe Juergen Maurer în rolul lui Oskar Rheinhardt, iar în rolurile secundare pe Charlene McKenna, Conleth Hill și Amelia Bullmore. În acest sezon, actrița Lucy Griffiths preia rolul Ameliei Lydgate, interpretată în sezonul întâi de Jessica De Gouw. Lucy este cunoscută publicului din serialele TV True Blood și Preacher și pentru filmele A New York Winter's Tale și The Numbers Station.

Scenaristul Steve Thompson s-a alăturat din nou echipei pentru a aduce încă trei povești ale lui Tallis pe ecran.

Misterele Vienei


Genul programului: Crimă & Mister

În premieră de luni 22 noiembrie, de la 22:00

Anul: 2019

Sezon 2: 3 x 90 min

Producător: Steve Thompson

Distribuţie: Matthew Beard, Jürgen Maurer, Charlene McKenna, Conleth Hill, Amelia Bullmore


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Misterele Vienei" revine cu al doilea sezon la Epic Drama”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile