luni, 13 decembrie 2021

Televiziunea italiană Explorer HD Channel, recepționabilă gratuit prin satelit în România

La poziția orbitală de la 13 ° Est (grupul de sateliți Hot Bird), televiziunea italiană "Explorer HD Channel” a început să emită gratuit (necriptat) pe frecvență 12092, polarizare orizontală, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK. Recepția în România se poate realiza cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu o antenă de 90 cm), atât timp cât televiziunea italiană Explorer HD Channel va fi transmisă la liber.

Explorer HD Channel, accesibilă de astăzi și prin operatorul DTH SKY Italia la poziția 176, este o televiziune dedicată în special descoperirii si explorării Italiei. Administrată de Oberon Media International, televiziunea Explorer HD Channel vă invită într-o aventură culturală în lumea artei, științei și a societății italiene.

Explorer HD Channel vizează promovarea marelui patrimoniu istoric, cultural, de mediu și creativ al Italiei, fiind o oportunitate nu doar pentru spectatorii italieni de a cunoaște mai bine aceasta țară, ci și pentru publicul internațional, mai ales acum, într-o perioadă în care pandemia de Covid-19 a diminuat drastic turismul.

Temele dezbătute vor viza cele șapte arte, dar și artele emergente și derivate, în concordanță cu o viziune mai modernă asupra societății. De la serii de documentare la emisiuni reality, producțiile vor dezbate atât teme mai puțin cunoscute, cât și de mare importanta actuală, tratate într-un mod original. O parte din timpul de emisie este dedicat cinematografiei, televiziunea propunând redescoperirea de filme clasice într-o notă contemporană.

Prezentatori vor fi persoane mai tinere, dar cu autoritate, provenind din lumea culturii și de cea a mass mediei sociale. Astfel, creatorii și influencerii vor armoniza conexiunea dintre televiziune și internet. 

Muzica nu va lipsi, cu videoclipuri din întreaga lume ale unor grupuri, trupe și orchestre. DJ și dansatori, artiști de circ sau stradali, filmați în diferitele zone geografice, vor completa lumea vastă și fascinantă a documentarelor prezentate în premieră de televiziunea Explorer HD Channel.

Oberon Media International este o companie care produce conținut audiovizual de rezoluție mare. Giuliano Berretta, fondatorul Oberon Media International, a fost președinte și CEO al Eutelsat până la sfârșitul anului 2009 și președinte al Eutelsat până la sfârșitul lui 2012. Sub conducerea sa, Eutelsat a devenit al treilea cel mai mare operator de sateliți din lume în ceea ce privește cifra de afaceri si primul la profitabilitate, ajungând la o capitalizare de 7 miliarde de euro la bursă. grației clienților internaționali, în special din sectorul televiziunii.

Oberon Media a creat și un sistem specializat în filmarea și transmiterea evenimentelor sportive, dar s-a axat mai mult pe producerea de conținut original, datorită implicării profesioniștilor din diverse sectoare: cinematografie, comunicare, jurnalism, radio, televiziune, muzică, evenimente și social media. 


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea italiană Explorer HD Channel, recepționabilă gratuit prin satelit în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile