sâmbătă, 11 decembrie 2021

Travel Africa Network, o nouă televiziune HD la liber prin satelit, recepționabilă și în România

O nouă televiziune, denumită Travel Africa Network, a început să emită în teste de la începutul lunii decembrie. Televiziunea se va lansa în curând în rezoluție HD prin satelit, la 13 grade Est (pozitia orbitală Hot Bird). Momentan, programul este format din promoționale necriptate, difuzate în limba engleză.

Pentru a putea recepționa programele Travel Africa Network, este necesară o scanare cu receptorul de satelit pe frecvența 12558, polarizare verticală, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, în pachetul digital al furnizorului iChannel LTD. Recepția este posibilă în România cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu o antena de 90 cm).

Travel Africa Network invită telespectatorii să vizioneze programe emise 24 din 24 ore din Africa, pentru a participa la o aventură surprinzătoare pe continentul african. Televiziunea promite sa exploreze toate destinațiile interesante ale Africii și să ofere emisiuni de safari și multe altele.

"Vom difuza conținut de călătorie în HD către 135 de milioane de case și hoteluri de lux din Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, prin pozitia orbitală HOTBIRD de la 13 grade Est, care oferă una dintre cele mai mari acoperiri cu semnal prin satelit din EMEA. Conținutul televiziunii de călătorie este gratuit, 24 de ore din 24 ore și oferă inclusiv emisiuni de gastronomie africană, despre conservarea faunei, cultură, călătorii de lux și de aventură, hoteluri, despre diverse destinații și multe altele", explică televiziunea Travel Africa Network.


Un comentariu despre subiectul „Travel Africa Network, o nouă televiziune HD la liber prin satelit, recepționabilă și în România”:
Anonim

Da, am recepționat si eu, arata uimitor imaginile din promourile de pe acest canal tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile