joi, 20 ianuarie 2022

"Google Play Games” pentru PC cu Windows, în teste beta

Luna trecută, Google a anunțat că va aduce jocuri Android pe computerele cu Windows printr-o aplicație desktop „Google Play Games” pentru computer. Acum a lansat deja o versiune gratuită beta limitată a aplicației, dar disponibilă deocamdată în trei țări.

„Google Play Games” este o aplicație desktop care permite utilizatorilor de PC-uri Windows să joace jocuri de Android. Aplicația va include și puncte Google Play, care pot fi câștigate în timp ce jucați jocuri Android pe computer.

Google promite „sesiuni de joc fără întreruperi între un telefon, tabletă, Chromebook și PC Windows”, ceea ce înseamnă că puteți relua jocurile pe un computer desktop, după ce le jucați pe alt dispozitiv. Veți putea să căutați, să descărcați și să jucați cu ușurință jocuri pentru mobil pe un computer, profitând în același timp de ecranele mai mari cu intrări de mouse și tastatură.

În cele din urmă, Google a spus că Google Play Games este o aplicație Windows nativă care nu implică streaming de jocuri în cloud. Compania a lansat deja și un website pentru dezvoltatori cu mai multe informații ( https://developer.android.com/games/playgames )

Ce jocuri Android poți juca pe PC? După ce utilizatorul obține acces la versiunea beta de Jocuri Google Play pentru PC, va putea juca titluri precum Mobile Legends: Bang Bang, State of Survival: The Joker Collaboration, Summoners War sau Three Kingdoms Tactic. În total, beta testerii vor avea acces la peste 25 de jocuri, a spus Google.

Unde este disponibil Google Play Games pentru PC? Aplicația Jocuri Google Play este acum disponibilă deocamdată în versiune beta în Hong Kong, Coreea de Sud și Taiwan. Google a promis să o extindă în alte țări în cursul acestui an.

Cum vă înscrieți în programul beta al Jocuri Google Play pentru PC? Cei care locuiesc într-una dintre țările în care este (sau va fi) disponibilă aplicația Jocuri Google Play, se pot (se vor putea) înscrie pentru a accesa versiunea beta și pentru a obține aplicația autonomă pentru computerul lor Windows la aceasta adresă: https://play.google.com/googleplaygames?pcampaignid=PR-Global-oo-gpgbeta-DevBlog. Cum in Romania nu este încă disponibila, mai trebuie sa așteptăm.

Care sunt cerințele pentru a rula „Google Play Games” pe PC? Înainte de a vă alătura programului beta, când va fi disponibil in tara unde locuiți, asigurați-vă dacă într-adevăr computerul dvs. îndeplinește următoarele cerințe minime: Windows 10 (minim versiunea 2004), unitate de stocare SSD, GPU dedicat pentru jocuri, 8 nuclee logice ale procesorului, 8 GB de RAM, 20 GB spațiu de stocare disponibil și acces la contul de administrator Windows. Virtualizarea hardware trebuie să fie activată.


Niciun comentariu despre subiectul „"Google Play Games” pentru PC cu Windows, în teste beta”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile