joi, 10 februarie 2022

Acțiunea este dezlănțuită în filmele lunii februarie, la Filmcafe

În fiecare sâmbătă seară, în luna februarie, aveți parte de acțiune, fantezie și divertisment, chiar din propria sufragerie: Ron Perlman este cel mai ciudat supererou în „Hellboy – Eroul scăpat din infern”, un film regizat și scris de regizorul mexican premiat cu Oscar Guillermo del Toro. Hellboy este găsit în copilărie și arată ca un mic drăcușor crescut de o organizație secretă care speră că, în viitor, el va salva lumea, precizează televiziunea Filmcafe într-un comunicat remis către HD Satelit România.


Atunci când forțele întunericului amenință planeta, Hellboy și prietenii lui la fel de ciudați ca el, Liz Sherman (Selma Blair) și Abe Sapien (Doug Jones), trebuie să-și împlinească destinul eroic. „Hellboy - Eroul scăpat din infern” este difuzat de Filmcafe sâmbătă, 12 februarie, de la ora 19:40.

În a treia sâmbătă din februarie, Donnie Yen este un expert în arte marțiale în filmul „Dragon”, difuzat de la ora 20:00. Eroul nostru a renunțat la practicarea artelor marțiale, din cauza păcatelor din trecut care-i provoacă în continuare un sentiment puternic de vină. El încearcă din răsputeri să ia viața de la capăt, însă trecutul nu-l lasă în pace: este urmărit de un detectiv plin de determinare, dar și de fostul său maestru de arte marțiale. De luptat, va trebui să lupte!

Denzel Washington și John Travolta sunt capetele de afiș ale thrillerului „Pirații din metrou/ The Taking of Pelham One Two Three”, difuzat de Filmcafe în ultima sâmbătă din februarie, pe 26, de la ora 20:00. Nemilosul Ruth și trei aghiotanți răufăcători atacă metroul din New York și iau ostatici mai mulți pasageri, cerând la schimb pentru eliberarea lor suma de 1 milion de dolari, bani gheață, livrați într-o oră. Denzel este Walter Garber, cel care trebuie să gestioneze situația și care trebuie să-l înfrunte pe Ruth, interpretat de Travolta, pentru a salva viețile oamenilor din metrou.

Producția este regizată de Tony Scott, regretatul frate mai tânăr al celebrului Ridley Scott, care a încetat din viață în 2012, și care a fost și el recunoscut de breaslă pentru talentul său.


4 comentarii despre subiectul „Acțiunea este dezlănțuită în filmele lunii februarie, la Filmcafe”:
Anonim

Film Cafe este un foarte bun canal de filme. Păcat că nu este HD în România. Totuși filmele distribuite de Film Cafe apar și pe AMC (într-o grilă proprie), iar AMC are și versiune HD.

Damian77

Ba da, este oferit in HD in Romania:

https://www.hdsatelit.com/2020/06/tv-paprika-si-filmcafe-vor-fi.html

Anonim

In rețeaua de cablu Digi, care e cea mai mare din țară este doar SD.

Damian77

Da, dar asta nu înseamnă că nu e oferit in HD in România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile