sâmbătă, 12 martie 2022

"Call of Duty: Warzone" va fi lansat și pe dispozitive mobile

Apreciatul joc gratuit "Call of Duty: Warzone" va ajunge și pe dispozitive mobile, conform unui tweet prin care editorul jocului, Activision, anunță și faptul că oferă mai multe locuri de muncă pentru noul proiect. Viitorul Warzone va fi al doilea titlu CoD adaptat pentru mobil, după lansarea Call of Duty: Mobile în 2019. Data lansării noului joc mobil nu a fost încă anunțată, deși titlul jocului a fost deja adăugat în Playtest Cloud, o platformă de testare pentru jocurile mobile.

Fanii jocurilor mobile se vor bucura de mai multe jocuri din universul Activision. O versiune mobilă a jocului Diablo Immortal este în faza de testare și este de așteptat să fie lansată în cursul acestui an. Achiziția planificată de către Microsoft a Activision Blizzard (care se va finaliza în anul fiscal 2023) îi va oferi controlul asupra afacerii de jocuri mobile de mare succes a Activision.

"Creăm o experiență mobilă complet nouă, AAA, care va aduce acțiunea palpitantă, fluidă și la scară largă a Call of Duty: Warzone pentru jucătorii care preferă dispozitivele mobile. Alăturați-vă echipei noastre în creștere, câștigătoare a numeroase premii, formată din veterani în dezvoltarea pentru dispozitive mobile, dar și din talente emergente, în această misiune ambițioasă. Căutăm creatori calificați din toate aspectele dezvoltării jocurilor. Această experiență Battle Royale pe scară largă este construită nativ pentru mobil, cu tehnologie de ultimă oră, concepută pentru a distra jucătorii din întreaga lume pentru mulți ani de acum înainte. De la job-uri în producție până la inginerie, design, artă, marketing și multe altele, căutăm creatori de jocuri, fani pasionați și oameni cu adevărat extraordinari care să se alăture echipei noastre, inspirați să ofere fanilor următoarea experiență de jocuri mobile de clasă mondială. Avem câteva oportunități incredibile în mai multe studiouri interne, inclusiv Solid State Studios, Beenox, Digital Legends și Demonware", arată compania într-un anunț pe blogul oficial al jocului Call of Duty.


Un comentariu despre subiectul „"Call of Duty: Warzone" va fi lansat și pe dispozitive mobile”:
Anonim

Interesant, sunt fan al jocului, este o veste excelenta! Sunt tare curios cum va fi pe mobil. Se conturează o echipa serioasa de creație, am intrat in lista de joburi si sunt deja 67 locuri de munca disponibile pentru echipa Activision si cred ca vor fi si mai multe, că observ că adaugă periodic noi locuri de muncă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile