joi, 24 martie 2022

Televiziunile Telekom Sport vor deveni Orange Sport. Telekomtv.ro devine tvconnect.orange.ro. Licența Telekom Info, retrasă. Servicii fix-mobil cu fibră la viteze de până la 1.8 Gbps, la nivel național. Orange România anunță finalizarea tranziției Orange Romania Communications către brandul Orange.

Pe 28 martie 2022, operatorul de servicii fixe Orange Romania Communications încheie procesul de tranziție către brandul Orange pentru toate produsele și serviciile sale. De luni, clienții vor descoperi un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicațiilor cu care erau obișnuiți. De asemenea, vor avea acces la prima ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications. Totodată, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de data center din România, prin alăturarea resurselor Orange Romania Communications, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pași importanți în 6 luni împreună


Pe 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. La 6 luni de la tranzacție, cele două companii marchează parcurgerea mai multor pași importanți cu scopul finalizării tranziției operatorului de servicii fixe spre brandul Orange și pentru a le oferi clienților o experiență unitară, conform standardelor Orange de customer experience.

În ultimele 6 luni, jumătate dintre clienții Orange Romania Communications cu servicii mobile asociate contractelor convergente a fost transferată de la conectivitate mobilă Telekom Romania Mobile în rețeaua Orange România. Soluția tehnică de transfer către conectivitate Orange este una inovatoare și, în același timp, unică în rândul proceselor de M&A (mergers & acquisitions) din industria de telecomunicații. Procesul de schimbare a rețelei este detaliat aici.

De pe 28 martie 2022, clienții Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center - 300, website orange.ro și social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și Twitter sub brandul Orange. Aceștia vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicației MyAccount Fix, ce devine My Orange Fix.

Orange Romania Communications va continua să funcționeze ca entitate juridică separată, subsidiară a Orange România.


Un jucător mai puternic pe piața B2B


Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de tehnologie pentru sectoarele public și privat din România, prin alăturarea ecosistemului de parteneriate și de soluții Orange Romania Communications.

Clienții business vor avea acces la un portofoliu mai variat de soluții de smart city, cloud și securitate cibernetică, precum și la o echipă extinsă de specialiști și consultanți IT&C. Totodată, vor putea accesa una dintre cele mai bune și extinse infrastructuri fixe și mobile din România.

Azi, Orange Business Services este jucător-cheie pe piața de servicii de data center din România, cu 5 centre de date în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Oferta de servicii fix-mobil cu fibră la viteze de până la 1.8 Gbps, la nivel național


Oferta din 28 martie aduce, în premieră la nivel național, un pachet care include Fibra 2000 cu viteze de până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în rețeaua #1, Orange, și TV cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.

Pentru clienții existenți ai uneia dintre cele două companii, pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clienții loiali primesc până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications, la achiziționarea de dispozitive. Astfel, la formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achiziționa un televizor Samsung Smart TV 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate.

În același timp, clienții noi care vor să beneficieze de calitatea de top a rețelei și a serviciilor Orange pot alege un pachet cu servicii de internet prin fibră și TV de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.

Cu ocazia lansării noii oferte, abonații celor două companii se vor bucura de încă un cadou: acces 5G gratuit timp de o lună în cea mai rapidă rețea 5G. Acesta este disponibil atât abonaților persoane fizice, cât și juridice, ce se află în aria de acoperire și au un dispozitiv compatibil.

Oferta completă de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications, va fi disponibilă sub umbrela Orange Love, începând cu 28 martie, aici: www.orange.ro.

Televiziunile Telekom Sport vor deveni Orange Sport


Pentru pasionații de sport, grilele TV Orange și Orange Romania Communications vor cuprinde, în curând, și programele sportive Orange Sport 1, 2, 3 și 4. Astfel, ei vor putea urmări pe smart TV, telefon sau tabletă cele mai importante emisiuni și competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.

Pe 30 septembrie 2021, când am pornit în această nouă călătorie împreună, ne-am propus să le oferim clienților noștri aceeași experiență de top și un portofoliu comun de servicii. Azi, la 6 luni de la momentul tranzacției, marcăm mai mulți pași importanți în a ne atinge ambiția de a fi prima alegere pentru servicii convergente în România: Orange Romania Communications a încheiat tranziția către brandul Orange și venim către piață cu o ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications, care aduce în premieră viteze de internet prin fibră de până la 1.8 Gbps. Totodată, devenim un jucător mult mai puternic în piața locală de B2B, al cărei dinamism ne provoacă mereu să furnizăm soluții inovatoare și de înaltă calitate.

Toate acestea sunt rezultatul muncii noastre din ultima jumătate de an, în care cele două echipe au făcut eforturi pentru a alinia procese și infrastructuri complementare în beneficiul clienților. Suntem nerăbdători să mergem mai departe și să consolidăm proiectele noastre comune, pentru a ne bucura de tot ceea ce înseamnă Orange
”, declară Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Nota redacției: De menționat că telekomtv.ro devine tvconnect.orange.ro (cu aceeași denumire a portalului). Licența Telekom Info a fost retrasă prin solicitare. Telekom Sport 1 devine Orange Sport 1, Telekom Sport 2 devine Orange Sport 2, Telekom Sport 3 devine Orange Sport 3, iar Telekom Sport 4 devine Orange Sport 4. Toate programele vor fi difuzate SD si HD, fără înscrierea rezoluției in denumire.


13 comentarii despre subiectul „Televiziunile Telekom Sport vor deveni Orange Sport. Telekomtv.ro devine tvconnect.orange.ro. Licența Telekom Info, retrasă. Servicii fix-mobil cu fibră la viteze de până la 1.8 Gbps, la nivel național. Orange România anunță finalizarea tranziției Orange Romania Communications către brandul Orange.”:
Anonim

Serie A va fii la Orange Sport pana la finele acestui sezon din 2023 Six Nations la rugby va fii pe DigiSport si Look Sport

Unknown

Bună ziua,Orange sport o sa fie și pe satelit,știe cineva?

Anonim

Pe partea tv satelit DTH se va scmimba ceva? Vor întra canale noi în grilă ?

Tibi

Pe partea satelit cum am înțeles va fi grila de programe Orange satelit

Anonim

Tibi, Orange nu a cumpărat și partea de satelit a Telekom.

Unknown

Se va reintroduce Eurosport pe satelit?

Anonim

Unknown și ceilalți care nu înțelegeți, Orange nu a cumpărat și serviciile de televiziune prin satelit ale Telekom, ci doar serviciile fixe, fixate la sol. Deci Telekom prin satelit rămâne al Telekom.

Anonim

canalele ce aveau însemnele Telekom în stânga și în dreapta nu mai au acele însemne urmând a fi înlocuite atât pe dth cât și iptv cu însemnele Orange

va urma și o actualizare de soft Deja pe iptv au făcut chestia asta

Tibi

Cum se discuta pe forum se pare ca la partea dth tekekom nu vor fi modificări va întra doar Orange sport

Anonim

Se pare ca si Telekom DTH a fost cumparat de Orange, chiar daca nu au explciat asta clar in comunicat, deoarece pagina oficiala a Telekom Satelit redirectioneaza catre pagina Orange, puteti verifica:

https://fix.telekom.ro/televiziune-satelit/

Anonim

Telekom Romania ramane cu Dolce. Este un fel de a spune "adio, dar raman cu tine".

Anonim

Ce Dolce, Anonim? Nu mai exista de mult timp. Dacă te referi la Telekom Tv Satelit, am scris că deja site-ul lor redirectoneaza către Orange, deci ce concluzie poți extrage de aici?

Anonim

Pentru Anonim Telekom are în România doar mobil nu mai are servicii tv ,dth a fost inclus în Telekom Romania comunication firma care are acum acționari statul român și Orange

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile