marți, 29 martie 2022

Sony a anunțat noile oferte Playstation Plus, din luna iunie 2022: Essential, Extra, Premium și Deluxe

După luni de zvonuri, Sony a anunțat oficial noile oferte ale serviciului de jocuri Playstation Plus. Compania păstrează brandul PlayStation Plus, dar combină PS Plus și PlayStation Now într-un serviciu cu trei tipuri de abonament, care vor intra în vigoare din luna iunie.

"De la lansarea PlayStation Plus în 2010, compania Sony Interactive Entertainment a fost în topul inovației cu serviciile sale de abonamente de gaming. Am fost încântați să fim primul serviciu bazat pe abonament pentru console care a inclus o bibliotecă nouă de jocuri, prin PlayStation Plus. De asemenea, am lansat PlayStation Now, primul serviciu de streaming de jocuri pentru console. Astăzi suntem încântați să vă anunțăm știri oficiale despre modul în care vor modifica serviciile noastre bazate pe abonamente. În luna iunie vom uni PlayStation Plus și PlayStation Now într-un nou serviciu cu abonament denumit tot PlayStation Plus, dar care va oferi mai multe opțiuni clienților la nivel global, pe trei niveluri de abonament. Ne vom concentra pe furnizarea de conținut de înaltă calitate, organizat, dar și pe un portofoliu divers de jocuri", a precizat Sony. 

Mai jos găsiți o prezentare generală a celor trei niveluri de abonament:

PlayStation Plus Essential

Beneficii:

Oferă aceleași beneficii pe care membrii PlayStation Plus le primesc în prezent, cum ar fi:

- Cel puțin două jocuri lunare descărcabile

- Reduceri exclusive

- Stocare în cloud pentru jocurile salvate

- Acces multiplayer online

- Nu există modificări pentru membrii PlayStation Plus existenți la acest nivel.

Prețul pentru PlayStation Plus Essential rămâne același cu prețul actual pentru PlayStation Plus.

În Statele Unite

9,99 USD lunar / 24,99 USD trimestrial / 59,99 USD anual

În Europa

8,99 EUR lunar / 24,99 EUR trimestrial / 59,99 EUR anual

În Regatul Unit

6,99 GBP lunar / 19,99 GBP trimestrial / 49,99 GBP anual

Japonia

850 ¥ lunar / 2.150 ¥ trimestrial / 5.143 ¥ anual


PlayStation Plus Extra

Beneficii:

- Oferă toate beneficiile de la nivelul Esențial

- Adaugă un catalog de până la 400* dintre cele mai apreciate jocuri PS4 și PS5, inclusiv hituri de succes din catalogul PlayStation Studios și parteneri terți. Jocurile din nivelul Extra pot fi descărcate pentru a fi jucate.

Prețuri*:

Statele Unite

14,99 USD lunar / 39,99 USD trimestrial / 99,99 USD anual

Europa

13,99 EUR lunar / 39,99 EUR trimestrial / 99,99 EUR anual

Regatul Unit

10,99 GBP lunar / 31,99 GBP trimestrial / 83,99 GBP anual

Japonia

1.300 ¥ lunar / 3.600 ¥ trimestrial / 8.600 ¥ anual


PlayStation Plus Premium**

Beneficii:

Oferă toate beneficiile de la nivelurile Essential și Extra

Adaugă până la 340* jocuri suplimentare, inclusiv:

- Jocuri PS3 disponibile prin cloud streaming

- Un catalog de jocuri clasice îndrăgite disponibile atât în ​​streaming, cât și prin opțiunile de descărcare, de la generațiile anterioare de PlayStation, PS2 și PSP

- Oferă acces la streaming în cloud pentru jocurile originale PlayStation, PS2, PSP și PS4 oferite în nivelurile Extra și Premium în piețele** în care PlayStation Now este disponibil în prezent. Clienții vor putea juca jocuri în streaming folosind consolele PS4 și PS5, dar și PC-uri.***

În acest nivel vor fi oferite și teste de joc limitate ca timp, astfel încât clienții să poată încerca anumite jocuri înainte de a cumpăra.

Preț*:

Statele Unite

17,99 USD lunar / 49,99 USD trimestrial / 119,99 USD anual

Europa

16,99 EUR lunar / 49,99 EUR trimestrial / 119,99 EUR anual

Regatul Unit

13,49 GBP lunar / 39,99 GBP trimestrial / 99,99 GBP anual

Japonia

1.550 ¥ – lunar / 4.300 ¥ – trimestrial / 10.250 ¥ anual


PlayStation Plus Deluxe (piețe selectate) 

Pentru piețele fără streaming în cloud, PlayStation Plus Deluxe va fi oferit la un preț mai mic în comparație cu Premium și include un catalog de jocuri clasice îndrăgite din generațiile originale PlayStation, PS2 și PSP pentru a descărca și juca, împreună cu încercări de joc limitate în timp. Sunt incluse și beneficiile de la nivelurile Essential și Extra. Prețurile locale vor varia în funcție de piață.

"Noile niveluri Extra și Premium reprezintă o evoluție majoră pentru PlayStation Plus. Cu aceste niveluri, obiectivul nostru cheie este să ne asigurăm că sutele de jocuri pe care le oferim vor include conținut de cea mai bună calitate. La lansare, intenționăm să includem titluri precum Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 și Returnal. Colaborăm îndeaproape cu dezvoltatorii noștri de la PlayStation Studios și partenerii terți pentru a include unele dintre cele mai bune experiențe de joc disponibile într-o bibliotecă care va fi actualizată în mod regulat. Vor prezenta în curând mai multe detalii despre jocurile pe care le vom oferi prin noul nostru serviciu PlayStation Plus", mai p[precizează Sony.

Când se lansează noul serviciu PlayStation Plus, PlayStation Now va trece la noua ofertă PlayStation Plus și nu va mai fi disponibil ca serviciu independent. Clienții PlayStation Now vor migra la PlayStation Plus Premium, fără creșterea taxelor de abonament actuale.

"Deoarece acesta este un efort masiv, lansăm noua ofertă PlayStation Plus într-o abordare regională, în etape. În luna iunie vom începe cu o lansare inițială pe mai multe piețe din Asia, urmată de America de Nord, Europa și restul lumii unde este oferit PlayStation Plus. Ne propunem ca majoritatea teritoriilor PlayStation Network să aibă noul nostru serviciu de abonament pentru jocuri PlayStation Plus până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2022. De asemenea, intenționăm să extindem beneficiile nostru de streaming în cloud pe piețe suplimentare. Vom oferi mai multe detalii la o dată ulterioară. 

Cu noul PlayStation Plus ne concentrăm pe furnizarea unui serviciu de abonament de gaming convingător, cu conținut selectat de la echipa noastră exclusivă PlayStation Studios și de la partenerii noștri terți. PlayStation Plus îmbunătățit le va permite fanilor noștri să descopere și să interacționeze cu mai mult conținut decât oricând înainte și să-și aprofundeze legătura cu comunitatea PlayStation, prin experiențe comune. Oferim astăzi o privire în avans asupra noului nostru serviciu de gaming PlayStation Plus, dar intenționăm să vă oferim mai multe informații pe măsură ce ne apropiem de data de lansare", a concluzionat Sony.

_______________________

*Prețurile locale pot varia în funcție de piață. De asemenea, titlurile din catalogul PlayStation Plus pot varia în funcție de piață și nivel și se pot schimba în timp. PlayStation Plus este un abonament supus unei taxe de abonament recurente, percepute automat până la anulare. Se aplică restricții de vârstă. Se aplică termenii play.st/psplus-usageterms

**Piețele actuale în care PlayStation Now este disponibil: SUA, Canada, Japonia, Regatul Unit, Franța, Germania, Belgia, Țările de Jos, Luxemburg, Austria, Elveția, Irlanda, Spania, Italia, Portugalia, Norvegia, Danemarca, Finlanda și Suedia.

***Streaming pe computer nu va fi disponibil în Japonia la lansare și va fi acceptat într-o actualizare viitoare.

UPDATE 23 aprilie 2022: Noile abonamente PlayStation Plus se lansează în România (inclusiv cu streaming în cloud) pe 22 iunie 2022, cu peste 700 de jocuri incluse. Mai multe detalii găsiți AICI.

UPDATE 27 aprilie 2022: FIFA 22, gratuit la PlayStation Plus din 3 mai 2022. Prețurile în România ale noilor abonamente Playstation Plus pot fi aflate AICI.


Un comentariu despre subiectul „Sony a anunțat noile oferte Playstation Plus, din luna iunie 2022: Essential, Extra, Premium și Deluxe”:
Anonim

WOW!!!! Asta da stire pentru mine! De abia astept sa joc niste jocuri care erau prea scumpe pentru mine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile