luni, 14 martie 2022

PRO X se transformă în PRO ARENA, PRO 2 redevine ACASĂ, iar PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD

Pro Tv anunțat că, în curând, televiziunea PRO 2 va redeveni ACASĂ, iar televiziunea PRO X se va transforma în PRO Arena. De asemenea, modificări importante ale conținutului difuzat vor fi efectuate pentru ambele televiziuni, în funcție de profilul audienței lor.

Astfel, la televiziunea ACASĂ vor fi difuzate emisiuni originale, create special pentru această televiziune, precum și seriale internaționale și filme romantice.

La PRO ARENA vor fi transmise evenimente sportive și emisiuni de specialitate, filme de acțiune și documentare de interes pentru bărbați, dar și diverse reality-show-uri. 

Din moment ce PRO TV este liderul incontestabil în rândul celor mai mari canale TV din România, este acum momentul să dezvoltăm canalele secundare. Viziunea noastră este clară: PRO TV e un post TV generalist, care targetează o audiență vastă, prin urmare ne dorim să dezvoltăm canale secundare puternice care pot targeta anumite profile – unul pentru femei (ACASĂ) și unul pentru bărbați (PRO ARENA). Nu doar că aducem înapoi brand-ul ACASĂ, ci îl și reinventăm și îl aducem în prezent. PRO ARENA nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea și ceva în plus – este un  post TV care combină toate tipurile de conținut de interes pentru audiența masculină din România”, a spus Antonii Mangov, Programming Director.

Rebrandingul va fi însoțit de modificări vizuale: cele două televiziuni vor beneficia de noi pachete grafice. 

ACASĂ a fost foarte aproape de publicul român și ne-am dorit ca odată cu revenirea la numele inițial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post. În ceea ce privește noua față a canalului PRO X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge și unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acțiune și comedie – toate în același loc ca într-o mare, mare ARENĂ. Grafic o să vedem schimbări destul de importante”, a explicat Vasile Alboiu, Creative Director.

Mai multe detalii vor fi anunțate de Pro Tv în curând.

UPDATE 16 martie 2022: PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD. Mai multe detalii despre PRO Arena, Acasă și Acasă Gold găsiți AICI.


10 comentarii despre subiectul „ PRO X se transformă în PRO ARENA, PRO 2 redevine ACASĂ, iar PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD”:
Anonim

Pro2 redevine Acasa. Aceeași Mărie cu altă pălărie. Acest cost tv are un public stabil, în iubitorii de telenovele pe care prea nu îi interesează cum se numește la un moment dat, ci doar ce seriale difuzează.
ProX devine ProArena, aici lucrurile stau puțin altfel. Declinul postului a început odată cu rebranduirea din Sport.ro în ProX și schimbarea grilei de programe. Acum se încearcă o resuscitare prin schimbarea numelui, dar cu aceeași grilă de programe învechită (undeva la nivelul anilor 90). Nu e de bine cu acest Pro X / Arena sau cum îi vor mai schimba numele, doar pentru a evita cumpărarea de evenimente sportive.

Sorin

Nu vezi ca scrie că "la PRO ARENA vor fi transmise evenimente sportive"? Deci cum mai poti afirma că își schimba numele "doar pentru a evita cumpărarea de evenimente sportive" ? Încercați sa citiți si știrea când comentați, nu doar titlul.

Anonim

Și Pro X mai transmitea evenimente sportive, dar care conviețuiau cu alte emisiuni/filme, chipurile pt barbati. Pro Arena da de inteles ca va merge pe aceeasi linie. Cu Sport.ro era altceva, era un canal exclusiv de sport, nu pt barbati, nu pt femei, nu pt copii sau batrani. Pur și simplu era un canal de sport pentru toată lumea, la zi cu evenimentele sportive. De fapt din asta trăia (dar și costa).

Armand Daniel

nu vad rostul acestui reREbranding. ACASA a fost pro gold / apoi pro 2 / acu iar ACASA.
unde e brandul PRO din titulatura acasa ?
era mai bine PRO ACASA

Anonim

Nu putem să ne pronunțăm corect cu critici sau laude până nu vedem efectiv ce se va schimba în programele acestor posturi tv.

Anonim

Pe ce dată este schimbarea?

Anonim

În curând. Nu au anunțat data exactă.

Anonim

de fapt e pe 4 aprilie

Anonim

Pe 16 martie, când am răspuns eu, nu se știe că pe 4 aprilie, de abia acum s-a anunțat, prin promo video.

Anonim

pe prox erau cateva seriale la care a uitam The big bang theory friends , etc ...chiar daca le vedea a 10000 oara era singura data cand deschideam tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile