sâmbătă, 23 aprilie 2022

Noile abonamente PlayStation Plus se lansează în România (inclusiv cu streaming în cloud) pe 22 iunie 2022, cu peste 700 de jocuri incluse

Noile abonamente PlayStation Plus se lansează în România (inclusiv cu streaming similar PlayStation Now) pe 22 iunie 2022, cu peste 700 de jocuri incluse. Sony a anunțat inițial schimbările acum aproape o lună (puteți citi detaliile AICI). 

Jim Ryan, președinte și CEO al Sony Interactive Entertainment, a explicat: "Facem progrese fantastice pentru a lansa noile oferte pentru PlayStation Plus, care vor fi disponibile puțin mai devreme în anumite piețe din Asia, urmate de Japonia. Iată o privire asupra programului nostru regional actualizat al lansărilor: pe piețele din Asia (cu excepția Japoniei) din 23 mai 2022, în Japonia din 1 iunie 2022, pe continentele americane din 13 iunie 2022, iar în Europa din 22 iunie 2022. În plus, extindem și accesul la streaming-ul în cloud în 30 de piețe. În aceste piețe vom oferi de asemenea abonamentul Premium al noilor oferte PlayStation Plus chiar de la lansare: România, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Malta, Polonia, Republica Cipru, Slovacia și Slovenia."

În luna iunie, Sony va reuni PlayStation Plus și PlayStation Now într-un serviciu complet nou PlayStation Plus, care oferă la nivel global mai multe opțiuni clienților prin trei tipuri de abonamente. Playstation Now nu va mai fi oferit ca serviciu independent. Prețurile locale pot varia în funcție de piață. De asemenea, titlurile din catalogul PlayStation Plus pot varia în funcție de piață și se pot schimba în timp. Preturile orientative pentru noile abonamente Essential, Extra, Premium, plus beneficiile incluse in acestea, au fost deja prezentate AICI.

UPDATE 27 aprilie 2022: FIFA 22, gratuit la PlayStation Plus din 3 mai 2022. Prețurile în România ale noilor abonamente Playstation Plus pot fi aflate AICI.




3 comentarii despre subiectul „Noile abonamente PlayStation Plus se lansează în România (inclusiv cu streaming în cloud) pe 22 iunie 2022, cu peste 700 de jocuri incluse”:
Anonim

Nu sunt adeptul acestor abonamente, mai ales când ele se practică pe scară tot mai largă, de la jocuri până la deja banalul Office zis 365 ... Înainte cumpărai și era al tău. Acum trendul este să le plătești mereu. Abonamentele nu sunt mari, dar dacă nu te limitezi doar la câteva aplicații, suma devine considerabilă chiar și pentru un occidental.

Sorin

Anonim, ai comentat, dar tu nu ești informat suficient, deoarece probabil nu deții un PlayStation. Că altfel mă gândesc că știai că jocurile se vând inclusiv per bucată prin download digital, cat și pe suport fizic optic,adică disc.

Sorin

Jocurile de PlayStation se vând online cu descărcare prin net doar in magazin PS store, nu exista alte magazine cu download digital, de la alte firme, la care sa te abonezi pentru mai multe alte jocuri de PlayStation. Acest abonament costa in versiunea maxima cat două jocuri AAA, dar îți oferă peste 700 jocuri un an de zile, inclusiv o grămadă AAA, deci e super mega avantajos.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile