vineri, 6 mai 2022

Ardeal Tv si Party Mix, în grila digitală de tv cablu a RCS RDS / Digi

Operatorul de servicii de televiziune cu plată RCS RDS a introdus Ardeal Tv si Party Mix în grila digitală de tv cablu, la nivel național. Ardeal Tv este în grilă (în rezoluție SD) după Moldova Tv, iar Party Mix (în rezoluție SD) după Emi Tv.

Ardeal Tv transmite diverse emisiuni săptămânale despre tradițiile, obiceiurile, cultura și evenimentele din județele Sibiu, Cluj, Bistrița Năsăud, Harghita, Alba și din județul Mureș. Mureș a reprezentant locația de lansare a televiziunii, prin înființarea televiziunii locale Gliga TV, în iulie 2009 (Ardeal TV din mai 2016). Emisiunile se axează spre domeniile de activitate importante din Ardeal, inclusiv spre folclor și tradiții, agricultură, cultură, spre promovarea turismului în zona Ardealului, dar si către informații despre economie, administrație, sănătate, sport.

În cazul Party Mix este de fapt o reintroducere, deoarece aceasta televiziune a mai fost anterior în grila de cablu a RCS RDS. Definită ca o "televiziune de muzica de petrecere si voie bună", televiziunea a a fost eliminată temporar din grila operatorului RCS RDS, după ce postul tv renunțase la stream-ul SD, acum aproximativ două luni. Televiziunea Party Mix emite în format HD din 1 martie 2022.

Exemplificativ, conform colegului de hobby Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit, la Drobeta Turnu Severin televiziunile menționate sunt găsite și la scanare după operator Digi: Ardeal Tv este pe frecvența 546000, SR 6900, 256 QAM, la pozitia EPG 134 (frecvența cu Taraf Tv HD și Etno Tv HD). Party Mix SD este pe frecvența 530000, SR 6900, 256 QAM.


20 de comentarii despre subiectul „Ardeal Tv si Party Mix, în grila digitală de tv cablu a RCS RDS / Digi”:
Anonim

A intrat si in Maramureș Ardeal TV

Anonim

La Vodafone întra programele?

Anonim

La vod sunt de mult party mix hd iar Ardeal tv e doar în jud apropiate ale jud Mures

Anonim

paty mix trvel mix cand vor intra hd dar dico mix

Anonim

patymix si trel mixhd si disco mix hd cand vor intra

Anonim

Să introducă în grilă PARTY MIX HD

Anonim

Pacat ca Partymix a revenit cu versiunea sd. Ne asteptam ca RCS sa vina cu progrese - Partymix hd, Travel mix hd, Kiss tv hd, Pro Cinema hd, Mooz Dance hd. Chiar asa de greu este?

Anonim

Pro Cinema HD și Acasă Gold HD când intra?

Anonim

în Timișoara au fost introduse programele ARDEAL TV pe frecvența 554000 iar Party Mix pe frecvența 53800 . vizionare plăcută !

Anonim

De mai bine de un an numai programe de nișă apar la ca noutăți la Digi.

Cristy

așteptăm noutăți HD Pro Cinema HD și Acasă Gold HD , TV Paprika HD , Balcan Music TV HD

Anonim

TV1000 HD, WB HD, Film Cafe HD ...

Anonim

Când baga posturile EuroNews HD România, Prima 4k, Shop On TV HD, Rai 2, Espreso TV, TVR Tîrgu-Mureș (în prahova) și Radio România Cultural,Muzical și antena Satelor pe RCS RDS Digital?

Anonim

Digi hai si cu DISCO MIX HD !

Anonim

In Curtea de Arges, Acasa tv e format Sd, dar si Hd....

Anonim

Exista TV1000 HD și WB HD, varianta pentru România? Știam xa exista doar FilmCafe HD

Anonim

Warner TV HD sau WB HD este la Vodafone la pozitia 155, TV 1000 este doar in SD

Anonim

Dar pe satelit nimic nu mai a bagat niciun program

Anonim

vrem la DIGI Ro pe cablu digital etc posturile = Comedy Central HD , Pro Cinema HD , Film Cafe HD , Warner TV HD , Epic Drama HD , Film + HD , Moz + HD , etc .

Anonim

Am dorit un posturile ucrainean:Nickelodeon Ukraine Pluto TV, 1+1 Internațional în varianta HD,UA TV și Ukraine 24 pe frecvența nouă?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile