luni, 9 mai 2022

Orange Moldova va lansa receptoare DVB-C / IP 4K Ultra HD cu Android Tv

Orange Moldova a selectat CommScope pentru a furniza hardware-ul necesar pentru noile sale receptoare de ultimă generație cu Android TV. Orange TV Box 4K este un receptor Ultra HD hibrid DVB-C și conectat IP, care recepționează servicii digitale de televiziune prin cablu, conectându-se în același timp și la Internet pentru a reda conținut din servicii de streaming video la cerere.

Dispozitivul va oferi acces la rețeaua de cablu a Orange Moldova TV, cu peste 180 televiziuni în grilă, cu funcționalitate redare și pauză. Carcasa receptorului este fabricată în procent de 99% din plastic reciclat.

Orange Moldova este cel mai recent partener căruia CommScope îi va furniza tehnologia Android TV,  după contractele anterioare cu Orange Slovenia din 2021 și Orange Belgium, mai recent. CommScope va continua să lanseze receptoare similare pentru noi parteneri Orange, pe parcursul acestui an.

Olga Surugiu, CEO, Orange Moldova, a precizat: „Înțelegem că obiceiurile de vizionare a televiziunii de către abonații noștri au evoluat. Aceasta înseamnă că serviciile și dispozitivele noastre au trebuit să evolueze. Prin parteneriatul nostru continuu cu CommScope, suntem încântați să oferim abonaților noștri receptorul Orange TV Box 4K, care îmbunătățește calitatea vizionării divertismentului în direct și în flux online. Cu noul TV Box, vom aduce inovația în casele clienților noștri, în timp ce Android TV oferă utilizatorilor divertisment fără limite, prin intermediul aceluiași dispozitiv.

Anthony Zuyderhoff de la CommScope a precizat: „Orange Moldova va oferi abonaților săi receptoare inovatoare care le vor îmbunătăți experiența de vizionare și acces la conținut de streaming agregat. Suntem entuziasmați să continuăm parteneriatul cu Orange și să furnizăm dispozitive de ultimă generație care oferă abonaților lor serviciile și divertismentul pe care îl așteptau.


9 comentarii despre subiectul „Orange Moldova va lansa receptoare DVB-C / IP 4K Ultra HD cu Android Tv”:
CH+

Sper să ofere și Orange România un set-to-box 4K interactiv. În Polonia și Slovacia au deja unul.

Anonim

Din cele 8 tari din Europa unde Orange ofera servicii telecom doar Romania si Luxemburg nu a primit receptor tv 4k cu sistem Android.Neoficial Orange Romania a oferit unor clienti romani acest receptor pentru teste din septembrie 2021.
Probabil pana la sfarsitul anului acest receptor va sosi si in Romania.De avut il vom avea...dar de ce ca intodeauna noi suntem la sfarsitul listei?

Anonim

Dacă nu prea ai în grilă programe 4k, nu prea văd ce să testezi. Dacă ai CI+ și tv 4k (eu am și cu android), testezi oricum cea mai bună experiență la Orange.

Anonim

Ba ai ce sa testezi, mii de aplicatii pe Android Tv:)

Cosmin

Android TV e foarte limitat la aplicații față de un telefon

Florin

Pai de ce ai compara un receptor cu Android Tv cu un telefon cu Android? Sunt echipamente cu utilizări total diferite: unul este destinat conectării permanente la un tv, celălalt e un dispozitiv mobil cu ecran mic. Si chiar si așa, mai limitat, un receptor cu Android tot are mii de aplicatii care nu sunt pe receptoarele obișnuite. Vorbesc din experienta a posesor de 2 receptoare 4K cu Android Tv, 4 media-playere cu Android Tv si multe telefoane cu Android, desigur.

Compara un receptor cu Android cu un receptor fără Android, de tipul celor care sunt oferite la operatorii de tv cablu.
Diferența consta in cateva mii de aplicatii, de la banalele HBO MAX, Disney+ etc pana la KODI (si când spui Kodi, aceasta înseamnă toata multimedia de care ai nevoie, având addonuri pentru absolut toate platformele video la cerere unde iti poti folosi conturile tale si multe altele intr-o interfață rapidă și unificata), VLC si mii de alte aplicatii interesante, inclusiv jocuri 3D si chiar emulatoare retro.

Diferența multimedia dintre un receptor cu Android si unul obișnuit de la operatorii din Romania este colosala in privința aplicațiilor disponibile.

Anonim

Aceste receptoare sunt utile doar pentru cei care au televizoare 4K fără tuner digital și fără slot de card CI+ (dacă or fi existând astfel de televizoare).

Florin

Așa crezi tu? De exemplu, instalează Kodi pe televizorul tau 4K non Android și după ce reușești, anunță-mă te rog. Desigur, in momentul când îți vei da seama că nu poți, vei știi că un astfel de receptor cu Android este total altceva. Desigur, dacă știi ce înseamnă Kodi și cât de valoros este ca și centru media. Altfel, ce scriu eu ți se va parea non argument.

Anonim

Aceste receptoare nu sunt necesare în cele mai multe cazuri. Televizoarele 4K existente pe piața românească, dispun de propriul tuner digital dar și de slot pentru card CI+.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile