marți, 3 mai 2022

TLC difuzează programe speciale despre situația din Ucraina

TLC difuzează o seară specială de programe despre poveștile ucrainenilor care au fugit din calea războiului, miercuri, 4 mai, începând cu ora 21:00. Seara va conține programe atent selectate, începând cu Ucraina: Jurnalul celor 90 de zile, care relatează poveștile personale și impactul pe care războiul l-a avut asupra cuplurilor din seria 90 de zile. Ucraina: Gesturi umanitare și Ucraina: Povești de la graniță înfățișează eforturile polonezilor care ajută ucrainenii ce fug din calea războiului. Seara se încheie cu o redifuzare a concertului caritabil Împreună pentru Ucraina, care a avut loc pe 20 martie în Polonia, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Programul complet și detalii: 

Ucraina: Jurnalul celor 90 de zile | 21:00

Folosind video-uri filmate chiar de către protagoniști, Jurnalul celor 90 de zile are în prim-plan patru personaje familiare francizei, cu conexiuni ucrainene, care se dedică ajutorării celor care se află în pericol. Yara Dufren, David Murphey, Natalie Podiakova și Maria Lysenko își relatează poveștile despre speranță, curaj și supraviețuire și încearcă să facă față urmărilor războiului asupra lor, a prietenilor și a familiilor.

Ucraina: Gesturi umanitare | 21:45

Invadarea Ucrainei de către Rusia a șocat lumea. Pentru Ucraina a fost o lovitură uriașă, o tragedie destructivă care a cauzat suferință umană inevitabilă. Mulți dintre ucraineni au fugit din calea războiului și au căutat adăpost în Polonia. Jurnalista Edyta Krześniak a călătorit în Lublin, un oraș din estul Poloniei, pentru a se întâlni cu oamenii care și-au lăsat în urmă casele și inimile pentru a-și salva copiii și mamele, „pentru că este lucrul care trebuia făcut”.

Documentarul relatează povestea Olgăi Adamowicz și a lui Łukasz Stoma, care și-au schimbat și reorganizat viețile odată cu venirea războiului. Pornind cu intenția de a găzdui zece ucraineni, ei și-au transformat casa într-un adăpost în care au stat peste o sută de oameni. Locuința lor din Lublin a devenit un centru internațional al ajutorării victimelor războiului, unde refugiații se pot adăposti în primele nopți după trecerea graniței.

Ucraina: Povești de la graniță | 22:10

Pe parcursul primelor două săptămâni ale invaziei Ucrainei de către Rusia, peste 2,5 milioane de oameni au trecut granița în Polonia. În ciuda acestui număr imens, autoritățile poloneze au decis să nu construiască tabere de refugiați. Se pare că nu a fost nevoie de ele. Cei mai mulți dintre ucrainenii extenuați de călătoria pe care au făcut-o ca să scape de război au găsit adăpost alături de familiile poloneze. Documentarul Povești de la graniță relatează trei povești diferite de ajutorare care au avut loc în primele zile ale războiului.

Împreună pentru Ucraina | 22:35

Discovery a susținut Ucraina prin concertul de binefacere unic ținut duminică, 20 martie, în Łódź, Polonia. Pe scenă au urcat artiști polonezi și ucraineni cu un scop comun: strângerea de fonduri pentru victimele războiului. Artiștii au performat în fața unui public de 12.000 de oameni și a milioanelor de urmăritori TV și online. Evenimentul live a fost difuzat pe Discovery Channel în 50 de țări, inclusiv în Europa Centrală și de Est, dar și SUA. Peste 2 milioane de dolari au fost strânși, iar donațiile continuă să crească. Discovery a făcut o donație directă de 500.000 de dolari și a veniturilor obținute în România și Polonia din calupul publicitar dinaintea concertului.


Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.


Niciun comentariu despre subiectul „TLC difuzează programe speciale despre situația din Ucraina”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile