vineri, 8 iulie 2022

FilmBox - recomandări din programele pentru sezonul estival

“Zi după zi”, “21 Jump Street – o adresă de pomină” și “Lars și fata reală” sunt doar câteva din producțiile speciale pe care FilmBox le-a inclus în programele sale pentru sezonul estival, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii din România, FilmBox a pregătit o selecție specială de filme vară atât pentru canalele clasice TV FilmBox, cât și pentru aplicația de streaming FilmBox+, lansată de curând în țara noastră. Campania estivală e intitulată „O vară cu parfum de filme, pe FilmBox!” și e adresată celor care caută producții cinematografice menite să-i inspire și încarce cu energie bună.

„Zi după zi”, producție americană din 2018, este programat vineri, 8 iulie, de la ora 19:20, pe FilmBox Premium și spune povestea unei fete tare sfioasă care se îndrăgostește de… un spirit. Toate bune, numai că spiritul are nevoie și de un trup, așa că în fiecare zi, fata e nevoită să accepte un nou corp alături de ea! În rolul principal, tânăra actriță australiană în vârstă de 21 de ani, Angourie Rice, propulsată de pelicule precum „Spider-Man: departe de casă” și serialul SF de mare succes „Black Mirror”.

Campania continuă cu producția „21 Jump Street: o adresă de pomină”, cu teribil de amuzanții Jonah Hill și Channing Tatum care interpretează rolurile unor detectivi cam ghinioniști și… nepricepuți, „infiltrați” într-un liceu ca să elimine o rețea de distribuție de droguri. Filmul este programat pe FilmBox Premium sâmbătă, 9 iulie, de la ora 21:00. Aventurile lor au fost atât de apreciate, încât producătorii au decis să realizeze un sequel: „22 Jump Street: o altă adresă de pomină”, programat pe FilmBox Premium sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:00. După realizarea producțiilor, Tatum a dezvăluit că a pus o singură condiție ca să se angajeze în proiect: „Nu mai făcusem niciodată o comedie înainte și, desigur, eram îngrozit... și cred că oamenii râdeau de filmele mele, dar probabil nu intenționat. Așa că l-am făcut pe Jonah Hill să-mi promită că o să mă facă amuzant și mi-a promis!”

Îndrăgitul Ryan Gosling e cap de afiș în comedia romantică „Lars și fata reală”, o producție foarte apreciată de critici, programată pentru sâmbătă, 28 iulie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Lars Lindstrom – jucat de Gosling - este un tânăr timid dintr-un orășel din nordul SUA, care în sfârșit o aduce acasă pe fata visurilor sale, la fratele și cumnata lui. Singura problemă este că nu este reală - este o păpușă… gonflabilă pe care Lars a comandat-o de pe internet. Dar Lars se gândește la o relație profundă. Cumnata sa este îngrijorată pentru el, fratele lui crede că este nebun, dar ceea ce poate face, până la urmă, un oraș care te iubește depășește orice imaginație! Ca un fapt divers, piesa de recuzită – păpușa cu pricina – a costat 6.000 de dolari!

Duminică, în ultima zi de iulie, 31, de la ora 21:00, FilmBox Premium a programat un film regizat de cunoscuta actriță Olivia Wilde („Tron”, „Fata din vecini”, „Cowboys & Aliens”): „Booksmart: examen de (i)maturitate”. O producție recentă, din 2019, care speculează amuzant o întrebare pe care ne-am pus-o adesea, cu toții: oare ar fi trebuit să învățăm mai puțin și să ne distrăm mai mult? Două adolescente, în ajunul absolvirii liceului, își propun să „recupereze” cei patru ani de distracții… într-o singură noapte! Puțină lume știe că Olivia Wilde le-a încurajat pe Kaitlyn Dever și Beanie Feldstein – actrițele din rolul principal - să petreacă timp trăind împreună pentru a construi cu adevărat o relație între ele. Cele două au ajuns să fie colege de cameră timp de 10 săptămâni!

Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial.

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


2 comentarii despre subiectul „FilmBox - recomandări din programele pentru sezonul estival”:
Anonim

La DIGI când vor fii introduse canalele FILM BOX

Anonim

Când vor dori .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile