joi, 1 septembrie 2022

Newsletterul este din nou disponibil pe HD Satelit

Întrucât am retras anterior opțiunea de newsletter de pe HD Satelit, aceasta fiind furnizată de Feedburner (serviciul Feedburner a fost închis), am căutat alternative similare. Astăzi vă anunțam că newsletterul este din nou disponibil pe HD Satelit. Așadar, puteți din nou să primiți noile știri de pe HD Satelit prin intermediul emailului dvs. Acest serviciu de newsletter de la HD Satelit este gratuit.

Formularul de abonare la newsletter

Formularul de abonare pe PC/ laptop si alte dispozitive cu rezoluție mare este disponibil în bara laterală din dreapta a websiteului, sub linkurile către paginile de Facebook si Twitter, iar pe dispozitive mobile este afișat în partea de jos a siteului, deschizând pe telefon sau tabletă Meniul mobil (simbolul cu trei linii orizontale din stânga jos).

Tot ceea ce trebuie sa faceți, dacă doriți să vă abonați la newsletter, este sa introduceți adresa dvs. de email in formular și apoi să apăsați pe butonul "Abonează-mă". Veți primi în respectivul email un mesaj prin care sunteți invitat să confirmați abonarea, apăsând pe un link din acel email. 

Pentru simplitate, am adaugat și aici în articol formularul, chiar mai jos:

FollowIt oferă funcții suplimentare

Noul serviciu are denumirea de FollowIt, si este una dintre cele mai simple Feedburner alternative pe care le-am găsit. (Pentru alti bloggeri care folosesc Blogger/Blogspot și au nevoie de un serviciu de newsletter: pagina web a serviciului Follow It o găsiți dând click pe referalul de AICI).

În același email veți primi și date de logare, respectiv un utilizator și o parola. Acestea nu reprezintă un cont pe HD Satelit, ci sunt utilizate strict pentru serviciul de newsletter, cu ajutorul cărora veți putea efectua mai multe setări (noul serviciu are mai multe opțiuni decât a avut Feedburner). De exemplu, una dintre funcțiile suplimentare pe care le pot folosi acum pe https://follow.it/hd-satelit?action=followPub&filter este aceea de a defini filtre și mai multe canale de livrare, pentru a primi știrile tale prin Telegram, pagina de știri etc. (multe altele vor urma în curând). Sau puteti seta în contul dvs FolowIt să primiți doar titlurile stirilor, nu și conținut din aceste știri.

Care va fi frecvența emailurile newsletter?

Când sunt publicate noi știri, veți primi un singur email, seara, după ora 19:00-20:00, cuprinzând toate știrile publicate pe HD Satelit în ultimele 24 ore.

Desigur, aceste setări pot fi schimbate ulterior de dvs. De exemplu, puteti seta ulterior să primiți câte un mesaj în email imediat ce este publicată o știre nouă, fără să mai fie necesar să așteptași până dupa ora 19:00-20:00 (desigur, dacă alegeti această optiune, veți primi câte un mesaj de fiecare dată cand este publicată o știre nouă, nu doar seara). Puteți reveni oricând la sistemul de newsletter, adică un singur email cu toate stirile, o dată la 24 ore, alegand din nou această opțiune în setările din contul dvs FolllowIt.)

Dacă nu sunt publicate noi știri, nu veți primi niciun email.

Mă pot dezabona de la newsletter?


Vă puteți dezabona oricând.

Mai multe detalii veți găsi în mesajul din emailul în care ați confirmat abonarea.

Cititorii care au fost abonați anterior la newsletterul HD Satelit au fost transferați la noul serviciu


Cu ajutorul echipei de la noul serviciu de newsletter, am reușit sa importăm si adresele de email ale abonaților care și-au confirmat abonarea prin email și au menținut-o activă in cadrul fostului serviciu Feedburner. Deci, dacă sunteți în această situație, nu mai este necesar sa va reabonați. În caz că până pe 2 septembrie 2022 nu veți primi niciun newsletter de la HD Satelit, cel mai probabil nu (mai) sunteți abonați și trebuie efectuată reabonarea.

Vă mulțumim!


Niciun comentariu despre subiectul „Newsletterul este din nou disponibil pe HD Satelit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile