vineri, 2 septembrie 2022

Noutățile lunii septembrie la AMC Networks

"Toamna începe cu multa distracție la AMC Networks: pregătește-te de vremea schimbătoare, stând comod in fata micului ecran, iar noi iti vom oferi toate motivele pentru relaxare langa cei dragi! Urmărește ultimul sezon al serialului nominalizat la 7 premii Emmy in acest an, Better Call Saul la AMC si fii cu ochii pe gala de decernare a râvnitelor premii Emmy, tot la AMC pe 13 septembrie. Filmcafe il aduce in prim-plan pe Leonardo DiCaprio in Diamantul Sângeriu, pentru amatorii de acțiune", precizează AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Telecomandă - fotografie realizată de HD Satelit România

"Pasionații de gătit si călatorii pornesc intr-un periplu culinar cu Gordon Ramsay, Gino si Fred in frumoasele insule grecești, chiar din 3 septembrie, in fiecare weekend, la TV Paprika. Nu uitam nici de micuții telespectatori care pot urmări episoade educative din Pompierul Sam la JimJam, in fiecare zi sau un desen animat nou-nout la Minimax, Când eram de vârsta ta, care-i va purta in timpuri ”străvechi”…adică in tinerețea părinților si bunicilor. Ai toate motivele sa te bucuri de răcoarea toamnei in fata micului ecran, urmărind filmele, serialele si emisiunile tale preferate la televiziunile AMC Networks", se mai arata în comunicatul de presă.


Better Call Saul

Recomandare AMC

Premiera: 8 septembrie, de la ora 22:00

Ultimul sezon din Better Call Saul pune capat complicatei calatorii de-a lungul careia eroul certat cu morala, Jimmy McGill (Bob Odenkirk) a devenit avocatul criminalilor, Saul Goodman.


La drum cu Gordon, Gino si Fred

Recomandare TV Paprika

Din 3 septembrie, de la ora 16:30

Gordon, Gino si Fred pornesc intr-o noua aventura culinara. De data aceasta, invita telespectatorii intr-o mare aventura greceasca pe minunatele insule grecesti si in orasul istoric al Atenei. Cei trei fac turul insulelor grecesti cu vaporul, participa la o competitie jet ski si scufundari printre epave. Calatoria cu atmosfera prietenoasa e condimentata si de data aceasta cu tachinari si cicaleala, si evident, gustari delicioase.


Când eram de vârsta ta

Recomandare MINIMAX

Din 26 septembrie, de la ora 16:45

Paul, in varsta de 10 ani, este un baietel tipic. Merge la scoala, face sport, este indragostit in secret, incearca sa faca cat mai putin acasa, isi incurca parintii pentru a obtine ceea ce vrea. Si, mai presus de toate, ar vrea ca acestia sa inteleaga in sfarsit ca nu mai este un copil si ca este suficient de mare pentru a face lucruri pe cont propriu!


Diamantul sângeriu

Recomandare Film Cafe

In 27 septembrie, de la ora 20:00

In contextul razboiului civil care a aruncat Sierra Leone in haos in anii '90, Blood Diamond/Diamantul sangeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, si a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amandoi sunt africani, dar trecutul lor este cat se poate diferit. Destinul ii arunca pe acelasi drum in momentul in care pornesc amandoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatra pretioasa in stare sa-ti transforme viata... sau sa-i puna capat.


Pompierul Sam

Recomandare Jim Jam

Zilnic, de la ora 8:34, 15:28 si 21:06

In Tara Galilor, pompierul Sam este mereu pe faza, pentru a-si salva prietenii si colegii din cele mai periculoase situatii. Ia parte si tu la aventura si invata de la cel mai simpatic pompier cum sa fii supererou!


Niciun comentariu despre subiectul „Noutățile lunii septembrie la AMC Networks”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile