joi, 1 septembrie 2022

"Viața e frumoasă când ești îndrăgostit", un nou serial la Dizi Channel, în premieră în România

Serialul, cu Algi Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik și Öykü Celik în rolurile principale, a stabilit recorduri de audiență în Turcia și în țările unde a fost difuzat. Premiera în România, pe 1 septembrie 2022.

Povestea serialului pare simplă: doi frați veniți de la oraș se îndrăgostesc de aceeași femeie când ajung într-un sat pe malul mării Egee. Cei doi frați, Sasha and Barysh, fug cu toată familia din Istanbul, din cauza unor infracțiuni financiare. În sătucul unde s-au ascuns, dau de Zarife (Algi Eke), o fată aparent simplă care reușește curând să aprindă călcâiele celor doi bărbați. 

Dar ce poveste din serialele turcești este simplă? Nici în acest caz, telespectatorii și iubitorii genului „dizi” nu vor fi dezamăgiți! O adevărată epopee se naște din triunghiul amoros al celor trei și, ca în orice poveste romantică, Zarife nu e deloc hotărâtă să aleagă. Serialul este presărat cu situații hazlii, e plin de umorul generat de contrastul aparent dintre firile orășenilor și sătenilor, iar păcăleala se transformă rapid în ceva foarte, foarte serios. 

„Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – titlul original „Hayat Sevince Güzel” – este un serial produs în 2016 de compania Limon Film și a fost cel mai urmărit serial în Turcia în perioada lansării sale, bătând un record de audiență. Algi Eke, protagonista seriei, este, la numai 36 de ani, o actriță consacrată în Turcia. Are 7 lung metraje la activ și a jucat în nu mai puțin de zece seriale de succes.  Ekin Mert Daymaz, care îl interpretează pe Savas în serial, și-a început cariera fulminantă fiind remarcat datorită frumuseții sale exotice, după ce a concurat la popularul concurs „Best Model of Turkey”. Are și el peste zece seriale la activ și e încă „student” la Universitatea Halic, la coaching și fitness. Dacă Daymaz este frumos, criticii spun că Burak Çelik este și mai frumos, câștigând și „Best Model of Turkey” și „Best Model of The World”! El îl joacă pe Bariș, celălalt frate îndrăgostit de Zarife și a declarat recent că i-ar plăcea să-l joace pe Khal Drogo în „Urzeala tronurilor”. De altfel a și fost poreclit „Jason Momoa al Turciei” de o anumită parte a presei turce. 

Primul episod din „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” va fi difuzat în România, exclusiv de Dizi Channel, pe 1 septembrie, de la ora 17:40. Serialul va continua cu episoade noi, de luni până vineri, la aceeași oră.

Serialul "Viața e frumoasă când ești îndrăgostit" - Notă: Toate imaginile de mai sus au fost remise în comunicatul SPI International pentru publicare pe HD Satelit România. 


Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. 

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „"Viața e frumoasă când ești îndrăgostit", un nou serial la Dizi Channel, în premieră în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile