sâmbătă, 22 octombrie 2022

Aplicația EA înlocuiește Origin

Aplicația EA a ieșit oficial din etapa beta cu public și va înlocui în curând Origin, ca platforma principală pentru PC a cunoscutului creator de jocuri.

Controler și tastatura de gaming - imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Compania spune că aplicația EA este cel mai rapid și mai mic client software al său pentru PC de până acum. Cu noul design simplificat, vei găsi cu ușurință jocurile și conținutul pe care le cauți și vei descoperi noile tale jocuri preferate. Cu descărcări automate de jocuri și actualizări în fundal, jocurile tale vor fi gata de jucat atunci când ești pregătit pentru distracție.

De asemenea, vei putea să creezi o lista de prieteni, conectând contul EA la alte platforme și servicii precum Steam, Xbox și PlayStation. Vei fi ușor de recunoscut cu ID-ul tău unic personalizat. Odată ce ești conectat, știi ce și când se joacă prietenii tăi, astfel încât poți juca împreună cu ei.

EA încearcă sa facă tranziția la aplicația EA cât mai simplă. Jucătorii vor fi invitați să facă tranziția în curând. Aplicația EA se poate instala și manual de pe siteul ea.com/ea-app.

În momentul în care vei primi invitația, toate jocurile și tot conținutul tău din Origin, inclusiv jocurile instalate anterior, vor fi pregătite și te vor aștepta în aplicația EA. Salvările tale locale și din cloud se vor transfera în avans, deci vei putea relua jocurile de unde ai rămas. De asemenea, lista de prieteni se transferă, astfel încât nu va trebui să îți faci griji că nu îți vei aminti toate acele ID-uri de jucători.

Aplicația EA este deja disponibilă pentru computerele cu Windows, dar jucători de pe MacOS vor continua deocamdată să utilizeze tot Origin pentru Mac.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicația EA înlocuiește Origin”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile