joi, 20 octombrie 2022

Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea va ajunge în diverse orașe din Romania

Caravana “Casa iubirii” pleacă prin ţară în căutarea celor care îşi caută dragostea adevarată. Cei care au curajul să răspundă provocării celui mai frumos sentiment, iubirea, au ocazia să participe la casting si sa cunoasca o parte din echipa acestui reality show de succes. Andreea Mantea, amfitrioana emisiunii cu și despre iubire, a oferit detalii inedite astăzi, în cadrul ediției de prânz a Știrilor Kanal D, prezentate de Ilinca Obădescu, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Andreea Mantea - "Casa iubirii" - Imagine remisă în comunicat de televiziunea Kanal D România pentru publicare pe HD Satelit

Vreau să vă anunț că începem o super caravană a <Casei iubirii>. Vom fi prezenți în fiecare oraș mare din România. Începem cu Timișoara, apoi vom veni la Craiova, la Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi bineînțeles vom fi și în Bucureşti, pentru că vrem să vă cunoaștem personal, să vă vedem față în față, și vrem să vă îndeplinim dorința de a veni în <Casa iubirii>, dorința de a vă face prieteni noi, de a trăi experiența vieții voastre și, cel mai și cel mai important, de a găsi marea iubire. Dacă aveți curaj, dacă vă doriți din tot sufletul să vă îndrăgostiți, să simțiți fiorul iubirii, sau pur și simplu să vă faceți prieteni noi, sau să aveți parte de această experiență de care au parte concurenții pe care ii urmăriți în fiecare zi (…) ei bine, tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți la casting“, a spus plină de entuziasm, Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Nerăbdătoare să-i întâlnească pe potențialii noi concurenți de la <Casa iubirii>, dornici să-și găsească sufletul pereche, Andreea Mantea a lansat o invitație chiar pentru ziua de maine, când, alături de echipa emisiunii, îi va aștepta pe primii doritori să apară în show-ul televizat.

Mâine și poimâine (vineri și sâmbătă – n.r.) ne vedem în Timișoara, de la ora 11:00, la hotel Boavista, voi fi acolo. Vă treziți de dimineață, beți cafeluța, stați cu ochii pe <Casa iubirii> puțintel, și apoi fuga-fuga la casting! Așadar, tot ceea ce vă trebuie este curajul! Dacă va doriți să fiți aici, în <Casa iubirii>, puteți!”, a concluzionat Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Castingul se va desfaşura în urmatoarele oraşe şi zile, după cum urmează:

Timişoara: 21 -22 octombrie (în Timişoara, castingul se desfaşoară la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00)

Craiova: 24 octombrie (la Craiova, castingul se desfaşoară la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00)

Iaşi: 28-29 octombrie

Galaţi: 31 octombrie

Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

Bistriţa: 7 noiembrie

Constanţa: 11-12 noiembrie

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie

Bucureşti: 23-26 noiembrie

*** Vom reveni în curând şi cu celelalte informaţii referitoare la loc şi interval orar desfaşurare al castingului în toate oraşele în care va ajunge caravana “Casa iubirii”.

Mai multe informaţii despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului şi Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând: kanald.ro. Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni pâna vineri, de la 10:00 și 16:30, şi sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

UPDATE 27 octombrie 2022: Andreea Mantea ajunge la Iasi, vineri si sambata - caravana de casting "Casa iubirii"


Vrei să ai parte de experiența vieții tale? Fără curaj nimic nu este posibil!”. Andreea Mantea se va afla vineri și sâmbăta la Iași pentru a-i cunoaște pe toți cei care își doresc să devină concurenți în reality show-ul “Casa iubirii”, anunță Kanal D într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Caravana "Casa Iubirii" ajunge la acest sfârșit de săptămână la Iași, pe 28 și 29 octombrie. Andreea Mantea, gazda emisiunii, va fi în Orașul celor șapte coline pentru a-I cunoaşte pe toți cei care doresc să se îndrăgostească şi să participe in emisiunea cu şi despre iubire, iar castingul se va desfășura la Hotel Internaţional Iaşi, vineri și sâmbăta, în intervalul orar 10:00-20:00.

"Vă așteptăm să veniți să ne împrietenim, să ne cunoaștem. Și sper că toți aceia care doresc să își cunoască sufletul pereche să aibă curajul să vină la casting. Vrei să ai parte de experiența vieții tale? Fară curaj nimic nu este posibil! Dacă se gândesc să vină să ne cunoască la Iași, îi sfătuiesc să își urmeze acest prim gând, să facă acest pas. În <Casa iubirii> chiar și cei mai sceptici ajung să creadă în dragoste adevărată", a declarat Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului difuzat la Kanal D.

După ce a trecut prin Timişoara si Craiova, caravana de casting ajunge în urmatoarele oraşe:

Iaşi: 28-29 octombrie (Hotel International Iaşi – 10:00-20:00)

Galaţi: 31 octombrie (Hotel Vega – 10:00- 20:00)

Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

Bistriţa: 7 noiembrie

Constanţa: 11-12 noiembrie

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie.


UPDATE 29 octombrie 2022: Andreea Mantea se află la Iaşi pentru castingul reality show-ului “Casa Iubirii”

“Fie ca au venit din Podul Iloaiei, Botoşani, Paşcani, Târgu Frumos, Piatra Neamţ, tinerii aceştia au fost lângă noi din dorinţa de ajunge în Casa iubirii pentru a trăi experienţa vieţii lor“

Andreea Mantea şi o parte din echipa emisiunii “Casa Iubirii” au ajuns la finalul acestei saptamani la Iaşi pentru a-i întâlni pe acei tineri care îsi doresc să participe în celebrul reality show, anunță Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Oraşul celor şapte coline i-a suprins plăcut cu tineri entuziaşti, care au venit să se înscrie la casting cu dorinţa unei experienţe puternice, care să le schimbe viaţa, şi cu speranţa că în “Casa iubirii” se vor îndrăgosti.

Andreea Mantea a fost alături de ei, a stat de vorbă cu fiecare în parte din dorinţa de a-i cunoaşte şi de a le mai linişti emoţiile uriaşe. Interacţiunea cu ieşenii a continuat şi pe străzile oraşului, seara, după încheierea zilei de casting, oamenii venind către îndrăgita vedetă pentru a o cunoaşte personal. Mai mult, la recepţia hotelului unde are loc castingul, mai multe admiratoare ale emisiunii au ajuns din diverse zone ale judeţului pentru a o imbrăţişa pe Andreea Mantea şi a afla lucruri interesante din culisele acestui show. Iar frumoasa vedetă le-a răsplătit cu generozitatea-i caracteristică, a stat de vorbă cu toţi cei care au ajuns la ea pentru a o vedea în carne şi oase şi i-a făcut să fie parte din tot acest fenomen care înseamnă “Casa iubirii”.

“Ieşenii m-au impresionat cu acea linişte şi stare de fericire pe care o degajă. Fie ca au venit din Podul Iloaiei, Botoşani, Paşcani, Târgu Frumos, Piatra Neamţ, tinerii aceştia au fost lângă noi din dorinţa de ajunge în Casa iubirii pentru a trăi experienţa vieţii lor; şi mi s-au părut foarte hotărâţi. Seara, a fost o bucurie să mă plimb şi să văd forfota aceea de weekend, în faţa Palatului Culturii, cu oameni de toate vârstele plimbându-se pe alei, cu copii jucându-se, tineri ţinându-se de mână, maturi sau vârstnici bucurându-se de un spaţiu cu totul special. Moldovenii au un aer relaxat, luminos, o puritate pe care cu toţii o căutăm. Cu această energie bună, abia aştept să îi întâlnesc astăzi pe toti cei care vor veni să ne cunoască şi să ne împărtăşească gândurile lor; pentru că astăzi continuam castingul la Iasi. Luni, pe 31 octombrie, caravana Casa iubirii va ajunge la Galaţi! (n.r. – Hotel Vega, 10:00-20:00)”, a spus Andreea Mantea.

Aşadar, astăzi se desfaşoară cea de-a doua zi de casting la Iaşi (Hotel International Iaşi - 10:00 la 20:00), apoi caravana “Casa iubirii” continuă după cum urmează:

Galaţi: 31 octombrie (Hotel Vega -10:00-20:00)

Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

Bistriţa: 7 noiembrie

Constanţa: 11-12 noiembrie

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie

Bucureşti: 23-26 noiembrie

UPDATE 26 noiembrie 2022: Sibienii au primit-o cu brațele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”, anunță televiziunea Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Andreea Mantea și echipa show-ului ”Casa Iubirii” au ajuns ieri pentru doua zile la Sibiu, in cautarea tinerilor dornici sa isi gaseasca jumatatea in cadrul celebrului reality show. Frumoasa prezentatoare Kanal D ii asteapta in continuare la casting pe cei care doresc sa participe in calitate de concurenti ai emisiunii, astazi, intre orele 10:00 si 20:00, la Hotel Continental Forum, Sibiu. Tinerii care s-au prezentat ieri la casting au fost extrem de entuziasti si plini de speranta ca vor avea sansa de a intra in "Casa iubirii", dar si fericiti sa o cunoasca pe celebra prezentatoare care a stat de vorba cu fiecare in parte pentru a-i cunoaste mai bine, dar si pentru a le diminua emotiile.
 
Intr-o pauza de casting, frumoasa vedeta s-a bucurat de o plimbare prin Targul de Craciun, presarata cu surprize de tot felul Andreea Mantea nu putea rata unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania si, dupa incheierea zilei de casting, s-a plimbat prin Piata Mare din Sibiu, a gustat din bunatatile pregatite de localnici si s-a bucurat de imensul brad de Craciun si de luminitele colorate din centrul istoric al orasului. Prezenta ei nu a trecut neobservata si timp de cateva ore, Andreea Mantea a facut poze alaturi de fani, le-a povestit sibienilor despre “Casa Iubirii” , a oferit autografe celor mari si dulciuri celor mici. Si pentru ca a dat nas in nas cu Mos Craciun, Andreea Mantea i-a impartasit acestuia o dorinta.
 
"Sibienii m-au impresionat prin caldura, sinceritatea si bucuria cu care te inconjoara de la prima interactiune. Si ma refer aici si la tinerii care au venit la casting din dorinta de a ajunge in <Casa iubirii>, dar si la oamenii veseli, primitori pe care i-am intalnit in centrul Sibiului, un oras frumos cu oameni frumosi. Am avut si o discutie si cu Mos Craciun si l-am rugat sa ii ajute pe toti cei care isi doresc sa isi intalneasca jumatatea. Noi o sa ii dam Mosului o mana de ajutor si abia astept sa ii intalnesc si astazi pe toti cei care vor veni sa ne cunoasca si sa ne impartaseasca gandurile lor, pentru ca astazi vom fi in Sibiu pana la ora 20:00", a spus Andreea Mantea.

Toti tinerii care doresc sa isi intalneasca un partener sau o partenera de viata sau sa isi faca noi prieteni, sa traiasca experienta vietii lor sau sa experimenteze caruselul emotiilor din "Casa Iubirii" pot veni si astazi la casting, la Hotel Continental Forum Sibiu, pe tot parcursul zilei, pana la 20:00.


Un comentariu despre subiectul „Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea va ajunge în diverse orașe din Romania”:
Ana

super o sa ma inscriu si eu la casting

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile