luni, 10 octombrie 2022

Digi Days: 50% reducere în primele 6 luni

Digi a relansat campania promoțională Digi Days, o săptămână în care prețurile pentru servicii noi, pentru portări, upgrade-uri sau extraoptiuni sunt reduse la jumătate pentru o jumătate de an.

Sediu Digi - imagine remisă de Digi România pentru publicare pe HD Satelit

Oferta destinată consumatorilor este disponibilă exclusiv online, pe digi.ro, în perioada 10-16 octombrie 2022, pentru abonații cu cel puțin un serviciu instalat de la acest operator, care contractează un serviciu nou sau care modifică un serviciu existent cu unul de valoare superioară, pentru o perioada contractuală de 24 luni.

La telefonia mobilă, reducerea este de 50% pe 6 luni la orice abonament. Astfel, abonamentul mobil Optim Nelimitat costa lunar 2,5 € (redus pe 6 luni de la 5 €), abonamentul mobil Optim 2 costă lunar 1 € (redus pe 6 luni de la 2 €), iar abonamentul Optim 3 costă lunar 1,5 € (redus pe 6 luni de la 3€).

La serviciile de internet, reducerea este de 50% pe 6 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent. Astfel, abonamentul lunar de internet Fiberlink 500 costă 15 lei (redus pe 6 luni de la 30 lei), iar abonamentul lunar de internet Fiberlink 1000 costă 20 lei (redus pe 6 luni de la 40 lei).

La serviciile de tv cu plată se oferă aceeași reducere de 50% pe 6 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent. Astfel pachetul de tv cablu digital costă 15 lei lunar (redus pe 6 luni de la 30 lei), iar pachetul tv cablu analogic costă 13 lei lunar (redus pe 6 luni de la 26 lei). Pachetul de tv satelit (DTH) costă lunar 12,5 lei (redus pe 6 luni de la 25 lei).

Si la extraopțiunile tv se oferă reducerea de 50% pe 6 luni. Astfel, MAXPAK (toate canalele HBO și Cinemax) costă 7,5 lei lunar (preț redus pe 6 luni de la 15 lei). FILM NOW costă 1,5 lei  (preț redus pe 6 luni de la 3 lei). Extraopțiunea 4K are prețul de 2,5 lei (redus pe 6 luni de la 5 lei). Extraopțiunea HBO  costă 6,5 lei lunar  (redusă pe 6 luni de la 13 lei). BALCAN MUSIC TV costă 0,65 lei lunar  (preț redus pe 6 luni de la 1,3 leu), iar extraopțiunea ADULT costă lunar 0,5 lei  (preț redus pe 6 luni de la 1 leu).

Reducerea nu se cumulează cu alte oferte promoționale care sunt deja aplicate. Existența unor astfel de promoții la momentul achizițiile serviciilor din oferta actuală Digi Days determină automat anularea promoțiilor inițiale.


4 comentarii despre subiectul „Digi Days: 50% reducere în primele 6 luni”:
Anonim

am o intrebare, vreau abonament tv pe perioada nedeterminata, se poate ?

Anonim

Cred ca la satelit se poate, la cablu nu stiu. In prezent contractele Digi TV Satelit pot fi semnate pe o perioada nedeterminata sau pe o perioada determinata de 12 sau 24 luni. In contract la DTH satelit scrie asa:

Oferta RCS&RDS este disponibila in functie de durata contractului conform următoarei optiuni a Beneficiarului:

12(douasprezece) luni sau 24(douazecisipatru) luni, pentru care Abonatul beneficiaza de:
- o reducere la achizitionarea telefoanelor mobile, in conformitate cu prevederile din Contract
- o reducere de 100% a contravalorii serviciilor operationale si a contravalorii chiriei lunare pentru echipamentele predate in scopul utilizarii serviciilor de comunicatii electronice, in conformitate cu prevederile din Contract;

durata nedeterminata, pentru care Beneficiarul va avea obligatia achizitionarii echipamentelor necesare furnizarii serviciilor,
precum si obligatia achitarii contravalorii tuturor serviciilor operationale, a taxelor si tarifelor mentionate in Contract.

Anonim

Mai aștept pana la sfârșitul lui Noiembrie când începe Black friday și o sa am mare parte din ofertele de acum cu 12 luni reducere 50%.

Anonim

Nu ai de unde sa stii ca va fi asa la Black Friday, poate va fi doar 3 luni cu 50% reducere :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile