joi, 20 octombrie 2022

Dr. Death, un serial cu o distribuție de excepție, în premieră exclusivă la AXN

Serialul drama Dr. Death, bazat pe povestea reală a doctorului Duntsch, va avea premiera în România, pe 17 noiembrie și va fi difuzat în fiecare joi seara, de la ora 22.00, cu episoade duble, la AXN.

 
Serialul "Dr. Death" - Imagine remisa în comunicat de AXN pentru publicare pe HD Satelit România
Serialul "Dr. Death" - Imagine remisa în comunicat de AXN pentru publicare pe HD Satelit România

Actorii celebri, Joshua Jackson (Fringe, The Affair), Alec Baldwin (The Hunt for Red October, The Cooler) și Christian Slater (Mr. Robot), interpretează personajele principale ale acestei producții, inspirată totodată și de celebrul podcast, omonim, realizat de Wondery, care a avut peste 50 de milioane de descărcări, fiind desemnat cel mai bun podcast din 2018.

Serialul urmărește povestea doctorului Duntsch (Joshua Jackson), o stea în ascensiune în cadrul comunității medicale din Dallas. Tânăr, carismatic și aparent genial, Duntsch își construise o clinică de neurochirurgie înfloritoare și avea o carieră promițătoare în față. Dintr-o dată, totul s-a schimbat brusc. Pe măsură ce numărul victimelor creștea și nimeni nu putea face nimic, doi colegi medici, neurochirurgul Robert Henderson (Alec Baldwin) și chirurgul vascular Randall Kirby (Christian Slater), precum și procurorul din Dallas, Michelle Shughart, fac echipă și își propun să-l oprească.

Serialul, care explorează mintea întortocheată a doctorului Duntsch, dar și eșecurile unui sistemului conceput pentru a-i proteja pe cei mai lipsiți de apărare, a avut premiera globală în vara lui 2021, și a fost reînnoit pentru cel de-al doilea sezon.

Grace Gummer (The Newsroom, Mr. Robot) și Anna Sophia Robb (The Carrie Diaries) completează distribuția serialului, iar Patrick Macmanus (Happy!, The Girl From Plainville) este scenarist și producător executiv. Alături de acesta, se mai numără Todd Black (Fences), Jason Blumenthal (The Equalizer), Steve Tisch (Forrest Gump), Hernan Lopez și Marshall Lewy Wondery. Serialul "Doctorul Moarte" (Dr. Death) este produs de Universal Content Productions.







DESPRE AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.




Niciun comentariu despre subiectul „Dr. Death, un serial cu o distribuție de excepție, în premieră exclusivă la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile