vineri, 21 octombrie 2022

"Incursiune de basm la Jurilovca" la ”ROventura”, pe Kanal D

Străvechea Dobrogea sau Delta Uscată, cum o numea Radu Anton Roman, e un spectacol al naturii fără egal în partea asta de țară iar ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, să descoperim o minunăție de loc, la Jurilovca, anunță televiziunea Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Călătoria roventurienilor are, de data aceasta, ca destinație Jurilovca și ale sale nestemate înșirate pe malul unui fabulos complex turistic. Preferate de tot mai mulți turiști, căsuțele din buza bălții te cuceresc negreșit.

ROventura - Imagini remise in comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Prima zi de relaxare se imbină perfect cu momentul artistic tradițional al lipovenilor din Jurilovca astfel că tabloul acestei zile să devină o capodoperă. Tot aici, tainele pescarilor din buza Deltei ne vor aduce la masă, câte ceva din belșugul apei.


Spectaculosul loc acesta, unde se spărgeau, demult, valurile Mării Negre este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase locuri din România!


Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vedem cum tezaurul de tradiții nord dobrogean își etalează valoarea cu încă o bijuterie culinară de neegalat.

Atmosfera în care ne vom afla, prin intermediul ”ROventura” pare unică dar, din fericire, e repetabilă, pentru că gazdele noastre oferă astfel de experiențe oricui vrea să le guste.

Nu ratați o ediție inedită ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.


2 comentarii despre subiectul „"Incursiune de basm la Jurilovca" la ”ROventura”, pe Kanal D”:
Anonim

Superb!! Mi-ati facut pofta de pește!!

Sorin

Foarte bine, anonim, peștele e cea mai sănătoasă carne, ar trebui sa mâncăm cel putin o data pe săptămâna , daca nu si chiar de doua ori săptămânal. Frumoase locuri, nu stiam de ele.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile