marți, 25 octombrie 2022

Kanal D, lider de audiență în Prime Time, la nivelul întregii țări, cu serialul “Aripi frânte”

Kanal D și-a menținut poziția de lider în audiență, în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”, postul TV ocupând aseară primul loc în clasamentul audiențelor, în rândul publicului din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media România, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Audiențe Kanal D în data de 24 octombrie 2022 - Tabel remis în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit Romania

Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 6.8% puncte de rating și 16.6% cotă de piață, la nivelul întregii țări.

Peste 1 milion de fani ai serialului din întreaga țară (1.200.000) au urmărit, aseară, în medie, serialul preferat “Aripi frânte” în fiecare minut al difuzării, minutul de aur, înregistrat la ora 22:18, adunând în fața micilor ecrane 1.441.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D.

Nu ratați serialul “Aripi frânte”, producție difuzată săptămânal, în fiecare zi de luni și joi, de la ora 20:00, la Kanal D.


Niciun comentariu despre subiectul „Kanal D, lider de audiență în Prime Time, la nivelul întregii țări, cu serialul “Aripi frânte””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile