sâmbătă, 22 octombrie 2022

LG a lansat webOS Hub, o versiune actualizată a webOS pentru producători terți de televizoare

LG Electronics (LG) și-a extins afacerea de furnizarea a sistemului său de operare pentru televizoare produse de alte companii, lansând webOS Hub, o versiune actualizată a soluției sale webOS pentru parteneri terți. Sugerând că oferă mai multe opțiuni de personalizare producătorilor de televizoare smart și mai multă comoditate și conținut pentru utilizatorii finali, webOS Hub va fi disponibil pentru o rețea extinsă de 200 de branduri partenere, inclusiv Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa și Hyundai. Aceasta reprezintă o creștere de zeci ori a numărului producătorilor terți care utilizează webOS, comparativ cu momentul când LG a început să acorde licențe pentru ecosistemului său webOS, la începutul anului 2021.

Telecomandă și televizor - imagine pur decorativă (nu reprezintă LG și nici WebOS Hub), realizată de HD Satelit România

Descriindu-l ca fiind mai mult decât o simplă platformă smart, LG a precizat că webOS Hub are sprijinul partenerilor săi tehnologici, cum ar fi Dolby, Realtek, Gracenote și CEVA, și a fost certificat de peste 160 de radiodifuzori din întreaga lume.

webOS Hub face posibil ca producătorii terți să personalizeze interfața de utilizator (UI) într-o varietate de moduri. De exemplu, ecranul de pornire poate fi personalizat prin selectarea schemei de culori, aplicarea unui stil vizual în concordanță cu identitatea producătorului sau inserarea unui logo. Oferind capacitatea de se adapta, webOS Hub de la LG le permite producătorilor de televizoare smart să-și diferențieze produsele, oferind în același timp o experiență de utilizator mai extinsă și mai plăcută.

Cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare, webOS Hub oferă utilizatorilor o selecție de conținut în funcție de preferințele lor. Next Pick recomandă până la trei programe live, precum și un titlu sau o aplicație VOD. În plus, noua actualizare acceptă Magic Explorer de la LG, care afișează informații relevante pentru conținutul redat, cum ar fi biografia actorilor și locațiile de filmare.

webOS Hub oferă, de asemenea, o experiență de vizionare îmbunătățită cu Clear Voice PRO, o funcție care face dialogurile mult mai ușor de auzit. La fel ca și predecesorul său, webOS Hub oferă acces la servicii de streaming de conținut majore, cum ar fi Netflix, Disney+, Prime Video și serviciul de conținut premium gratuit al LG, LG Channels. La acestea se alătură noile servicii de streaming, cum ar fi Fubo TV, cu servicii populare de jocuri în cloud precum NVIDIA GeForce NOW, care urmează să fie adăugate.

Pe lângă accesul la o gamă variată de conținut, soluția de la LG pentru televizoarele smart prezintă o gamă largă de funcții, cum ar fi procesarea avansată a imaginii, suport pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR) și Game Optimizer, care oferă setări de imagine și audio ajustate pentru diferite genuri de jocuri. Primele televizoare OLED alimentate cu webOS Hub de la brandurile de televizoare partenere ale LG vor fi lansate în curând, oferind mai multor utilizatori de televizoare de la alte branduri caracteristicile deja familiare clienților LG din întreaga lume.

Peste 120 de milioane de dispozitive din 150 de țări sunt acum bazate pe webOS, un număr care va crește odată cu lansarea noului webOS Hub îmbunătățit.

Recent, și Samsung a anunțat că sistemul său de operare Tizen este disponibil pentru alți producători de televizoare.


Un comentariu despre subiectul „LG a lansat webOS Hub, o versiune actualizată a webOS pentru producători terți de televizoare”:
Anonim

Ca și Samsung.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile