vineri, 28 octombrie 2022

Noua emisiune „O pradă mortală: Întoarcerea vikingilor” începe la Discovery

Căpitanul Sig Hansen se întoarce la Discovery într-o emisiune nouă din seria „O pradă mortală”. O pradă mortală: Întoarcerea vikingilor are premiera la Discovery vineri, 28 octombrie, la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"O prada mortală - Întoarcerea vikingilor" - Imagine remisă de Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Pentru prima dată în 25 de ani, pescuitul de Red King Crab este oprit în Alaska, iar Căpitanul Sig Hansen, veteran al Mării Bering, este forțat să caute oportunități în altă parte. Decizând să riște totul, el pune ochii pe o nouă zonă de pescuit în care King Crab este o specie invazivă: locul în care familia sa își are rădăcinile, Norvegia.

Călătorind către un alt continent și întorcându-se în locul în care s-a născut tatăl său, Sig speră nu doar să acopere pagubele cauzate de sezonul de pescuit pierdut, ci să și clădească un imperiu al pescuitului mai vast decât și-ar fi putut imagina vreodată strămoșii săi.

Totuși, pe măsură ce fiica sa, Mandy, care îi este și ajutor pe vas, încearcă să își întemeieze propria familie, planul de a lua-o de la zero în țara strămoșilor lor devine o călătorie neașteptată pentru a-și redescoperi propriile rădăcini și de a întări moștenirea pe care o vor transmite următoarei generații de pescari.

Alături de Mandy, de soțul ei, Clark, dar și de fosta sa mână dreaptă, Jake Anderson, Sig trebuie să caute în trecut pentru a găsi cheia către viitorul lor, astfel încât să se asigure că moștenirea pe care tatăl lui a lăsat-o va trece testul timpului. Va putea familia Hansen să reușească asemenea înaintașilor sau va permite acestor mări chinuitoare să o destrame?

O pradă mortală: Întoarcerea vikingilor – din 28 octombrie, vinerea la ora 21:00, la Discovery.


Niciun comentariu despre subiectul „Noua emisiune „O pradă mortală: Întoarcerea vikingilor” începe la Discovery”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile