joi, 13 octombrie 2022

Playstation Stars, programul de loialitate al Sony, a fost lansat în România

După cum anunțam în luna iunie pe HD Satelit, prin programul Playstation Stars, utilizatorii de console de jocuri de la Sony pot să câștige puncte jucând jocuri, iar apoi vor putea răscumpăra acele puncte, transformându-le în fonduri din portofelul PSN și anumite produse din magazinul online (mai multe detalii AICI). De asemenea, membrii PlayStation Plus câștigă puncte Stars pentru fiecare achiziție în Playstation Store.


Controler PS4 - Fotografie decorativă realizată de HD Satelit România

Astăzi am fost întâmpinat, la accesarea magazinului PlayStation Store de pe consola PS4, de un mesaj care anunța ca noul program de loialitate a fost lansat. Am scanat cu telefonul un cod QR afișat sub mesaj si am fost redirecționat către aplicația Playstation App, pe care deja o aveam instalată în telefon și care era gata conectată la contul meu Sony Playstation. Dacă nu o aveți deja instalată în telefon sau tabletă, trebuie sa efectuați și acest pas și să vă logați în această aplicație oficială de la Sony, cu același cont cu care va conectați și pe consola de jocuri.

"Câștigă puncte și articole digitale de colecție. Începe-ti călătoria Playstation Stars și câștigă recompense pentru finalizarea campaniilor. Membrii Playstation Plus pot câștiga puncte si pentru achizițiile eligibile din Playstation Store. Revendică puncte pentru articole din PS Store, precum jocuri, conținut suplimentar, fonduri în portofel și articole digitale de colecție. Punctele expiră la 24 luni după ce le obții. Articolele digitale de colecție pot fi afișate în vitrină. Prezintă-ți progresul cu ajutorul celor patru niveluri de stare și obține articole digitale de colecție exclusive. Crește nivelul de stare cumpărând jocuri complete din Playstation Store și câștigând trofee rare și de o raritate mare", este mesajul cu care sunt întâmpinat pe aplicația mobilă. 

Apăs butonul "Înscrie-te acum", apoi apăs pe un buton prin care îmi dau acordul în privința regulile de furnizare ale serviciului Playstation Stars. Am ales setarea de confidențialitate "Vizibil pentru oricine", (adică nivelul PlayStation Stars și vitrina să fie vizibile public). Se mai poate alege "Vizibil doar de prieteni". Apoi am apăsat pe butonul "Aplicare".

Ce a urmat?

În aplicația mobilă fost afișat nivelul meu Plastation Stars, adică nivelul... 1. Sincer, speram la mai mult in privința activizații și achizițiilor anterioare in Universul Playstation. :) Chiar dacă am cumpărat în ultimii ani zeci de jocuri și produse suplimentare, și chiar dacă am câștigat zeci de trofee rare, programul Playstation Stars nu se aplică retroactiv, deci toate acestea nu au fost contorizate în programul de loialitate. Contează doar ce obții și cumperi după ce te înscrii în program.

Sub nivelul meu Playstation Stars, , în aplicația mobilă sunt afișate diverse campanii (de exemplu,  "This Day is Bananas", "October Check In", "The World Warrior's Challenge" și altele (vă las vouă plăcerea de a le descoperi).

De asemenea, sunt afișate recompense, care costă fiecare câte 200 puncte Stars, precum și.... SURPRIZĂ: JOCURI FULL pe care le poți obține cu puncte Stars. De exemplu, jocul "Sekiro" costă 15.000 puncte Stars, "Hades" costă 6250 puncte, "Cult Lamb" costă 6250 puncte, "Nier Automata" costă 10.000 puncte. 

De asemenea, la fel de interesant, se oferă 100 lei (credit în PS Store Wallet) pentru 2500 puncte Star sau 25 lei pentru 625 puncte Stars. 

Am primit gratuit un obiect virtual de colectie, denumit Star Gazer Telescope, probabil un item cu rol demonstrativ.

Un început frumos, vedem ce va urma în acest program de loialitate Playstation Stars. Daca aveți o consolă Sony, puteți să încercați și voi noul program.


6 comentarii despre subiectul „Playstation Stars, programul de loialitate al Sony, a fost lansat în România”:
Anonim

O veste buna. Deci există două moduri de a câștiga puncte cu PS Stars, dar cea mai simplă este disponibilă exclusiv pentru abonații PS Plus. Membrii cu PS Plus activi sunt eligibili pentru a primi aproximativ 10 puncte pentru fiecare dolar cheltuit pe PS Store. Aceasta înseamnă că, pe baza recompenselor disponibile la momentul introducerii textului, veți putea obtine 5 USD din credit PS Store pentru fiecare 125 USD cheltuiți.

Anonim


Alternativa este să finalizați campanii care oferă puncte ca recompensă. Acestea pot fi la fel de simple ca încărcarea sau cumpărarea unui joc desemnat; de exemplu, campania PS Store Picks disponibilă la momentul acesta vă solicită să cumpărați unul dintre cele șase jocuri diferite pentru un bonus de 50 de puncte.

Anonim



Rețineți că punctele câștigate vor expira la 24 de luni după ce le-ați folosit, așa că asigurați-vă că le cheltuiți cât timp sunteți încă eligibil să faceți acest lucru.

Anonim

Am facut deja o misiune simpla, trebuia sa joc o secunda orice joc

Anonim

Recompensa a fost un articol de colectie, o banana. Ha ha . Funny!

Anonim

Plus automat inca o recompensa, un T-REX langa un copac, recompensa lunii octombrie 2022.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile