joi, 27 octombrie 2022

“ROventura” ajunge în Orasul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură

"ROventura" îi invită pe telespectatori sâmbăta, de la ora 15:00, să descopere frumusețile orașului de pe malul Milcovului, Focșani. Destinație fabuloasă de vacanță pentru iubitorii de istorie, dar și pentru cei aflați în căutare de cultură, tradiție și natură, orasul găzduiește Teatrul și Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia", Mausoleul Eroilor Focșani și grădini publice, adevărate oaze de liniște, anunță televiziunea Kanal D într-un comunicat remis către HD Satelit.

Gazdele emisiunii, George Mihai și Andreea Străvoiu, vor merge pe firul istoriei în urmă cu peste 160 de ani, când la Focșani s-a desăvârșit Mica Unire, o pagină semnificativă din istoria României Mari. Turiștii vor descoperi Biserica Sfântul Ioan, mănăstirea în jurul căreia s-a dezvoltat Târgul Focșanilor, sau se vor putea relaxa plimbându-se prin piață Balada, parte din orașul vechi.

Istoria și cultura se împletesc în orașul Micii Unirii, Teatrul și Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" sunt locurile unde au loc cele mai diverse manifestări artistice, adevărate pepiniere de talente.

Însă nimic din tot ceea ce se întâmplă frumos în orașul de pe Milcov nu ar fi fost posibil fără sacrificiul eroilor români din Primul Război Mondial, iar focșănenii le cinstesc memoria și se mândresc cu Mausoleul care îi păstrează în memoria colectivă, generație după generație.

Iubitorii de natură și de liniște se pot bucura de Delta Siretului, unde se pot caza în căsuțe, bungalow-uri sau case plutitoare și pot savura cele mai bune bucate tradiționale ale zonei Vrancei.

Care sunt cele mai interesante locuri și inedite experiențe de care puteți avea parte într-o călătorie în inima Vrancei, aflați sâmbăta, începând cu ora 15:00, la Kanal D, într-o noua ediție "ROventura", prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu.


Niciun comentariu despre subiectul „“ROventura” ajunge în Orasul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile