vineri, 21 octombrie 2022

Sezonul sporturilor de iarnă revine la Eurosport

- Peste 600 de întreceri și 3.500 de ore de transmisiuni din octombrie până în aprilie la Eurosport

- Experți de talie mondială analizează sezonul la Eurosport, care transmite competițiile sporturilor de iarnă încă de la lansarea din 1989.

Tina Maze, Martin Schmitt și Justyna Kowalczyk vor fi experții Eurosport în acest sezon - Imagine remisă în comunicat de Eurosport pentru publicare pe HD Satelit România 

Fanii sporturilor de iarnă se pot bucura din nou de cele mai bune momente ale sezonului începând din acest weekend. Cupele Mondiale și Campionatele Mondiale ale sezonului 2022-23 - peste 600 de întreceri și 3.500 de ore de transmisiuni din sporturile de iarnă, vor fi disponibile la Eurosport și pe platforma Eurosport Player de-a lungul următoarelor șase luni, în direct și la cerere, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 

Eurosport.ro și Facebook Eurosport România le vor aduce fanilor informații și analize detaliate din partea ambasadorilor sporturilor de iarnă, pe parcursul întregului sezon.

Sezonul sporturilor de iarnă începe în acest weekend, odată cu prima etapă a Cupei Mondiale de Schi Alpin, programată în Austria, la Sölden, unde vor avea loc curse de slalom uriaș atât la masculin, cât și la feminin. Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile începe pe 5 noiembrie, cu etapa de la Wisla, în Polonia.

Lunile februarie și martie sunt programate a fi cele mai importante ale calendarului competițional. Fanii sporturilor de iarnă vor putea urmări la Eurosport Campionatele Mondiale de Schi Alpin desfășurate la Courchevel Meribel, în Franța, între 6 și 19 februarie. Ele vor fi urmate de Campionatele Mondiale de Schi Nordic, la Planica, Slovenia, între 22 februarie și 5 martie.

Performanțele și evoluția sportivilor vor fi atent analizate de experții Eurosport pentru noul sezon de jocuri de iarnă: 

- Martin Schmitt – sărituri cu schiurile, campion olimpic

- Tina Maze – schi alpin, dublă campioană olimpică

- Justyna Kowalczyk – schi fond, dublă campioană olimpică

Scott Young, SVP Content and Production Warner Bros. Discovery Sports, a spus: „Avem o istorie bogată în a povesti despre eroii sporturilor de iarnă, dar și în tradiția de a transmite cele mai mari competiții din lume de mai bine de trei decenii. Asta înseamnă că putem continua să atragem cei mai importanți foști sportivi de pe piste alături de noi, pentru ca aceste povești să devină realitate și pentru a îmbogăți experiența audienței.”

Eurosport a transmis prima oară sporturi de iarnă în anul lansării, 1989, și continuă să o facă an după an, astfel ajungând la audiențele record înregistrate pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din acest an. Peste 156 de milioane de fani din Europa au vizitat platformele Warner Bros. Discovery de-a lungul Beijing 2022, care a fost difuzat în 50 de țări din Europa, însumând peste un miliard de minute de sport consumate în regim de streaming.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul sporturilor de iarnă revine la Eurosport ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile