miercuri, 26 octombrie 2022

“Totul pentru familia mea”, un nou serial la Kanal D

Lupta pentru supraviețuire a patru fraţi îi va tine pe fanii serialelor turcești în fața micilor ecrane, anunță televiziunea Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

“Totul pentru familia mea”, un nou serial la Kanal D - imagine remisă de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

În buna tradiţie a serialelor turceşti de succes, Kanal D le aduce fanilor genului o poveste impresionantă: “Totul pentru familia mea”, din 14 noiembrie. Serialul “Aripi frânte” ajunge la final joi, 10 noiembrie, iar cei din faţa micilor ecrane vor avea parte de o noua producţie ce îi va cuceri prin expresivitatea actorilor, intriga puternică şi răsturnările de situaţie, începând din 14 noiembrie, de luni pâna joi, de la ora 20:00.

Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari), fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, devine protectorul celor trei copii al caror viitor pare unul incert şi întunecat. Kadir este dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui, iar singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă.

Piedicile în viaţa celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiţii improprii, rudele nu doresc custodia acestora, şi totul devine o cursă extrem de dură pentru supravieţuire. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările.

Nu pierdeţi, din 14 noiembrie, de luni până joi, de la ora 20:00, “Totul pentru familia mea”, o nouă producţie încărcată de dramatism, dar şi de frumuseţea vindecătoare a iubirii, numai la Kanal D!


2 comentarii despre subiectul „“Totul pentru familia mea”, un nou serial la Kanal D”:
Anonim

Este super!

Anonim

Tare!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile