miercuri, 9 noiembrie 2022

RNT a anunțat Black Friday cu o reducere de 50% pentru 12 luni

"Black Friday ediția din 2022: ziua cu cele mai mari reduceri din an se anunță a fi o zi de senzație. Oferta se adresează clienților sau cei care vor sa reînnoiască contractul și este valabilă în perioada 11-14 noiembrie 2022", anunță operatorul RTN printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Oferta se adresează exclusiv persoanelor fizice care se afla in aria de acoperire a rețelei RNT. Discount-ul de 50% pentru 12 luni se poate aplica si clienților existenți care contractează un serviciu suplimentar, extraoptiune sau fac upgrade la un serviciu existent.

Prețurile încep de la 22,5 RON lunar pe 12 luni. Reducerea de 50% se aplica la orice pachet de Net și Tv.

RNT România este un furnizor servicii de internet, telefonie si televiziune, partener Cisco, HP, Juniper si Avira. De asemenea, compania este integrator de sisteme IT si supraveghere. RNT (Real Network and Tel) este o companie cu capital 100% românesc și este prezentă pe piața de telecomunicații din anul 2003. Portofoliu de servicii acoperă atât zona de business (B2B), cât și zona de clienți rezidențiali (B2C). RNT face partea din segmentul firmelor IMM și este membră în asociația INTERLAN din 2015.

Pagina de Facebook a RNT România poate fi accesată AICI.


2 comentarii despre subiectul „RNT a anunțat Black Friday cu o reducere de 50% pentru 12 luni”:
Anonim

Cine știe unde activează RNT?În care zonă a tării?

Sorin

Vezi coperta de pe pagina lor de Facebook - link la finalul acestei stiri -, e acolo pe Facebook o harta cu localitățile unde ofera servicii: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Magurele, Calarasi, Gaesti, Brasov, Predeal, Sinaia, Ploiesti, Constanta, Navodari, Tulcea, Limanu, Navodari, Eforie, Neptun, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche... Depinde si in care cartiere din aceste localități ofera serviciile...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile