vineri, 4 noiembrie 2022

SkyShowtime a anunțat noi date de lansare. În România se va lansa din luna februarie 2023.

SkyShowtime, platforma de streaming a proprietaruluui Sky Comcast și a proprietarului Showtime Paramount Global, va fi lansată într-o serie de piețe din Europa Centrală și de Est (CEE) din 14 decembrie 2022, iar în altele, inclusiv în România, din februarie 2023. CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a confirmat datele în timpul evenimentului de lansare a platformei de streaming, la Amsterdam, pe 3 noiembrie 2022.

Astfel, SkyShowtime se va lansa în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie 2022. În România, Ungaria, Polonia, Albania, Republica Cehă, Macedonia de Nord și Slovacia, lansările sunt programate pentru luna februarie a anului 2023.

Serviciul de streaming a debutat în Danemarca, Norvegia, Finlanda și Suedia pe 20 septembrie, urmat de Țările de Jos și Portugalia pe 25 octombrie. 

Sarhan a precizat: „SkyShowtime a fost creat pentru Europa și suntem încântați să le spunem clienților din Europa Centrală și de Est că se apropie momentul lansării SkyShowtime. Suntem încântați să le oferim acces exclusiv la cele mai recente seriale și filme din studiourile noastre emblematice de renume mondial, precum și o gamă premium de divertisment local de calitate. După lansări de succes în Europa de Nord și Portugalia, extinderea pe aceste piețe importante și aducerea SkyShowtime la pentru mai mulți oameni din Europa este o etapă importantă pentru noi.

SkyShowtime oferă premiere de filme de succes, noi seriale premium, conținut de familie și o selecție de conținut din oferta Universal Pictures, Paramount Pictures, DreamWorks Animation, Paramount+, Nickelodeon, Showtime, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va oferi de asemenea emisiuni, documentare și programe speciale produse local.

Mai multe detalii privind programarea și prețurile pentru CEE vor fi anunțate în săptămânile următoare.


5 comentarii despre subiectul „SkyShowtime a anunțat noi date de lansare. În România se va lansa din luna februarie 2023.”:
Anonim

La ce prețuri or sa aibă au anunțat?

Costi

Nu au anunțat deocamdată ce prețuri vor avea în România.

Anonim

SkyShowtime a dezvăluit detalii despre gama de conținut pentru Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Țările de Jos și Portugalia. Noile titluri care vor fi lansate în anul viitor includ The Calling, Funny Woman, Primarul din Kingstown Sezonul 2, Rabbit Hole, Ripley, Three Women și Tulsa King, 1923 și Lioness. 1923 este următorul capitol al poveștii despre originile Yellowstone, după 1883, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale.

Daniel S.

Abia aștept să se lanseze, mai ales pentru Star Trek.

Anya Forger

Cand va lansa SkyShowtime în România din februarie 2023

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile