marți, 13 decembrie 2022

Rocade tv: Profit News devine Prima News, iar Prima News devine Profit News; Prima Comedy devine CinemaEst, iar CinemaEst devine Prima Comedy

În ședința CNA de astăzi au fost aprobate o serie de solicitări inedite, mai precis rocade de denumiri, sigle, zone de difuzare și formate de principiu pentru mai multe televiziuni. Astfel, Profit News devine Prima News, iar Prima News devine Profit News. Prima Comedy devine CinemaEst, iar CinemaEst devine Prima Comedy. A fost aprobată și prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie pentru Cinema Asia. 


Familie privind la tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

SC. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca a solicitat modificarea denumirii, siglei și a zonei de difuzare pentru Profit News / Profit News HD din București. Solicitările au fost aprobate în cadrul ședinței CNA din 13 decembrie 2022. Astfel, Profit News / Profit News HD devine Prima News / Prima News HD. A fost solicitată și extinderea zonei de difuzare la națională și internațională (Europa).

S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca a solicitat modificarea denumirii, siglei și zonei de difuzare pentru Prima News/Prima News HD din București. Solicitarea a fost aprobată de CNA în ședința din 13 decembrie 2022. Astfel, Prima News / Prima News HD devine Profit News / Profit News HD. A fost solicitată și extinderea zonei de difuzare la națională și internațională (Europa).

S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca a solicitat modificarea denumirii, siglei, zonei de difuzare și a formatului de principiu pentru Prima Comedy / Prima Comedy HD din București. Solicitarea a fost aprobată în sedința CNA din 13 decembrie 2022. Astfel, Prima Comedy / Prima Comedy HD devine CinemaEst / CinemaEst HD. A fost solicitată și extinderea zonei de difuzare la națională și internațională (Europa), precum si modificarea formatului de principiu din tematic comedie-filme, emisiuni, în tematic film.

S.C. DIPLOMATIC DIGITAL SRL București a solicitat modificarea denumirii, siglei, zonei de difuzare și a formatului de principiu pentru televiziunea CinemaEst / CinemaEst HD din București. De asemenea, societatea a solicitat și prelungirea termenului intrare în emisie pentru serviciul de programe CinemaAsia din București. Astfel, CinemaEst / CinemaEst HD devine Prima Comedy / Prima Comedy HD. A fost solicitată și extinderea zonei de difuzare la națională și internațională, precum si modificarea formatului de principiu din tematic film în tematic comedie-filme.

De asemenea, societatea a solicitat prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie pentru Cinema Asia / CinemaAsia HD (până pe 18 iulie 2023).

Solicitările au fost aprobate in unanimitate de către membrii CNA.


14 comentarii despre subiectul „Rocade tv: Profit News devine Prima News, iar Prima News devine Profit News; Prima Comedy devine CinemaEst, iar CinemaEst devine Prima Comedy”:
Anonim

Au înlocuit Profit News și Cinema Est cu Prima News și Prima Comedy nu e nici o lansare de noi canale.

Florin

Anonim, nu zice nimeni că e o lansare de noi canale.

Anonim

Vor sa renunțe la licențele care nu conțin numele PRiMA. Înlocuiesc doar denumirile.

Liviu

Pai daca Prima News, care deja emite, devine Profit News, eu deduc că de fapt renunță la un program Prima care emite.si nu la unul fara Prima in denumire.

Anonim

Adio Cinema Est Hai noroc la cluj

Anonim

sa inteleg ca nu mai exista Cinema Est ? este doar prima comedy ? ca sincer, m-am plictisit de "comediile" de pe prima ! si vad ca numai astea se difuzeaza acum..

Anonim

Prima comedy este foarte slab! Era mai bun Cinema Est! Așteptăm să revină programele inițiale!

Anonim

Credeam că e același, doar rebranduit.

Anonim

Primacomedy un canal slab n-am inteles schimbarile,COMEDY EST mai vedeai un film romanesc vechi dar bun,reveniti la comedyest.Primacomedy transmit glume slabe.

Anonim

Introduceți iar Comedy est sau de fapt filmele românești care erau !Erau muuuult mai bune nu ceea ce se difuzează acum!

Anonim

Introduceți iar filmele care se difuzau pe comedy est,filmele bune romanesti!

Anonim

Mda, Prima Comedy este un program slab în comparație cu cel pe care l-a înlocuit. Mai curând seamănă cu ProCinema, care trăiește dintr-un foarte vechi serial producție proprie, redat în buclă la nesfârșit. Apropo, Comedy Est mai există, sau a fost oprit ?

Anonim

Păcat de Cinema Est.

Anonim

De ce e păcat ? Există în continuare, cel puțin la Digi cablu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile