vineri, 9 decembrie 2022

TLC difuzează sâmbătă premiera noului sezon "90 de zile: Din nou singuri"

Sunt singure din nou și determinate să-și găsească jumătatea. Unele dintre cele mai populare personaje din universul emisiunii 90 de zile pornesc într-o nouă misiune al cărei obiectiv e clar: iubirea. Poate că atunci când o ușă se închide, o alta se deschide. 90 de zile: Din nou singuri are premiera la TLC sâmbătă, 10 decembrie, la 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 


În noul sezon din "90 de zile: Din nou singuri", spectatorii vor urmări șase persoane singure și determinate, care pornesc din nou în căutarea iubirii, după ce relațiile lor internaționale au eșuat. Telespectatorii vor fi martorii tuturor aventurilor celor șase, care sunt în căutarea unei noi povești de dragoste: provocările din relațiile lor, de la fobia de angajament la implicarea pețitorilor sau la foști iubiți mereu prezenți.

Pe măsură ce reîncep să iasă la întâlniri, protagoniștii vor întâmpina destule situații neașteptate. Vor fi relațiile care se înfiripă un succes sau nu? Cel de-al treilea sezon îi va avea în prim plan pe:

Debbie, 69 (Las Vegas, Nevada) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile: Din nou singuri (Sezonul 2)

Poate că încercarea lui Debbie de a reîncepe să iasă la întâlniri în sezonul trecut din 90 de zile: Din nou singuri s-a dovedit a fi un eșec, însă văduva în vârstă de 69 de ani nu este încă pregătită să renunțe la iubire. Singură și pregătită de o nouă relație, Debbie continuă căutarea unui partener care să o vadă așa cum este ea cu adevărat: o femeie amuzantă, iubitoare și bună la suflet, care visează să se îndrăgostească din nou. Debbie nu va lăsa câteva întâlniri eșuate să o descurajeze și, având în vedere că relația cu fiul ei, Colt, e încă tensionată, ar avea nevoie de sprijinul unui partener mai mult ca oricând.

Caesar, 49 (Jacksonville, Carolina de Nord) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii (Sezonul 3)

Tehnicianul de unghii preferat al fanilor 90 de zile, Caesar, pornește din nou în căutarea iubirii adevărate – însă, de data aceasta, nu se va opri până nu găsește femeia potrivită. După o relație online de 5 ani eșuată, Caesar caută o femeie care îi va prețui iubirea, nu portofelul. Având în vedere că se apropie aniversarea sa de 50 de ani, Caesar simte că este momentul să o găsească pe femeia visurilor sale. Cerând ajutorul unei pețitoare profesioniste din Kiev, Caesar este hotărât ca următoarea relație să fie una de durată.

Natalie, 37 (St. Petersburg, Florida) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile: Din nou singuri (Sezonul 2)

De când l-a părăsit pe soțul său înstrăinat, Michael, Natalie, care s-a descris ca având „nevoie de iubire”, a fost în căutarea unui bărbat cu care să poată întemeia familia pe care și-a dorit-o mereu. Visând să devină model, Natalie s-a mutat în Florida, unde s-a îndrăgostit de un antreprenor, care se întâmplă să conducă o agenție de modeling. Singura problemă: are deja copii cu mai multe femei. Va reuși atracția magnetică dintre cei doi să învingă totul sau dificultățile lor se vor dovedi prea greu de suportat, întorcând-o pe Natalie în punctul din care a plecat?

Veronica, 36 (Charlotte, Carolina de Nord) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile până la nuntă: Discuții necenzurate

După mai mulți ani în care a fost singură, Veronica, în vârstă de 36 de ani, este pregătită să reînceapă să iasă la întâlniri. Deși fanii 90 de zile s-au îndrăgostit de personalitatea ei înflăcărată, potențialilor pretendenți le este greu să treacă peste faptul că fostul logodnic al Veronicăi, Tim, încă face parte din viața ei, fiind nu numai cel mai bun prieten al său, ci și o figură paternă pentru fiica ei. Fiind o mamă singură care se străduiește să găsească un bărbat care să îi accepte fostul iubit devenit cel mai bun prieten, Veronica se teme că va ajunge singură, cu nimeni, în afară de pisicile ei, care să-i țină companie.

Tania, 32 (Colchester, Connecticut) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile până la nuntă: Fericiți până la adânci bătrâneți? (Sezonul 5)

Nonconformista Tania a schimbat Connecticut cu plajele pitorești din Aruba, în speranța că își va vindeca inima rănită. Tania încă mai are multe de procesat după ce și-a încheiat căsătoria cu fostul său soț, Syngin, din cauza lipsei acestuia de interes pentru întemeierea unei familii, dar este gata să încerce să îl uite. În timp ce caută pe cineva care să umple golul lăsat de iubirea pierdută, Tania decide să-și lărgească orizonturile. Este deschisă să cunoască bărbați, femei sau pe oricine care o va ajuta să îl uite pe fostul ei.

Tiffany, 30 (Frederick, Maryland) – Cea mai recentă emisiune în care a apărut a fost 90 de zile până la nuntă: Fericiți până la adânci bătrâneți? (Sezonul 6)

Noua versiune a lui Tiffany este pregătită să iasă din nou la întâlniri după despărțirea de soțul său din Africa de Sud, Ronald. Cu ajutorul unei intervenții chirurgicale pentru slăbire, încrederea în sine a lui Tiffany 2.0 este la un nivel mai ridicat ca oricând și ea caută pe cineva care îi va iubi copiii la fel de mult cum îi iubește și ea. Își dorește o nouă poveste de dragoste, dar îi este mult mai greu decât se aștepta să îl uite pe bărbatul alături de care a petrecut ultimii 6 ani.


Niciun comentariu despre subiectul „TLC difuzează sâmbătă premiera noului sezon "90 de zile: Din nou singuri"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile