miercuri, 4 ianuarie 2023

250 ore de transmisii live de la Australian Open vor fi difuzate pe Eurosport, aplicația Eurosport și Discovery+

Warner Bros Discovery a dezvăluit planurile pentru Australian Open, care va avea loc în perioada 16-29 ianuarie 2023 și care va fi difuzat pe Discovery+, Eurosport și aplicația Eurosport.

Mingi de tenis - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Pe lângă 250 de ore de transmisii live în timpul turneului, Warner Bros Discovery va prezenta de asemenea programe din timpul rundelor de calificare, începând cu 10 ianuarie 2023, pe Discovery+, Eurosport și prin aplicația Eurosport. 

De asemenea, va oferi evenimentul Adelaide International 2 în toată Europa, din 9 ianuarie 2023, precum și turneul Adelaide International 1 ATP 250 din 2 ianuarie 2023, în România, Belgia, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Ungaria, Islanda, Norvegia, Slovacia și Suedia.

Pe platformele digitale și prin conturile de socializare ale Eurosport vor fi prezentate de asemenea momente importante, reacții și analize.

Scott Young, SVP conținut și producție la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a precizat: „Anul trecut am oferit foarte multe puncte de interes pentru fanii tenisului de pe tot globul, iar Eurosport a fost prezent permanent cu o agendă de știri, cu analize de talie mondială și cu opinii de la experți. Anul 2023 promite să fie un similar, în timp ce noua generație de superstaruri devine și mai cunoscută. Unul dintre cele mai bune instrumente de prezentare, studioul Cube, va ajuta și din nou transmisiile".


Niciun comentariu despre subiectul „250 ore de transmisii live de la Australian Open vor fi difuzate pe Eurosport, aplicația Eurosport și Discovery+”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile