vineri, 6 ianuarie 2023

Peste 1000 de jocuri vor fi disponibile în autoturisme prin NVIDIA GeForce NOW

NVIDIA a anunțat că serviciul său de jocuri în cloud GeForce NOW va fi disponibil pe mai multe modele de autovehicule. Hyundai Motor Group, BYD și Polestar (deja membri ai ecosistemului NVIDIA DRIVE) sunt primii producători auto care colaborează cu NVIDIA pentru a integra GeForce NOW în vehiculele lor.

Controler de jocuri - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Datorită tehnologiei cloud și internetului mobil, pasagerii vehiculului vor avea posibilitatea de a se bucura nu doar de muzică și filme, ci și de jocuri video de top. Șoferii și pasagerii de pe scaunele din față vor putea accesa jocurile în timp ce mașina este parcată sau se încarcă, iar pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculelor se pot juca oricând, chiar și în mers.

Hyundai Motor Group, care fabrică mărcile Hyundai, Kia și Genesis, oferă infotainment NVIDIA DRIVE în vehicule din întreaga sa gama. În martie, BYD a anunțat că își va fabrica NEV-urile pe platforma NVIDIA DRIVE Hyperion, începând cu prima jumătate a anului 2023. Polestar folosește, de asemenea, NVIDIA DRIVE pentru arhitectura sa definită de software, iar viitorul Polestar 3 este alimentat de NVIDIA DRIVE. Acum, acești producători de automobile vor oferi mai multa distracție prin adăugarea GeForce NOW.


Peste 1000 de jocuri vor fi disponibile în autoturisme

Următoarea generație de vehicule se va transforma, evoluând de la funcții fixe la cele definite de software. În același timp, mașinile devin mai conectate, deschizând calea către noi servicii, care nu erau posibile anterior.

GeForce NOW oferă o experiență completă de joc pe aproape orice tip de dispozitiv, inclusiv laptopuri, dispozitive mobile, televizoare smart, iar în scurt timp va deveni disponibilă pe unele vehicule personale. Clientul GeForce NOW pentru automobile poate rula pe sistemele de infotainment din vehicule Android sau bazate pe browser, oferind o aplicație pentru a selecta și lansa cu ușurință jocurile preferate.

GeForce NOW utilizează progresele în tehnologia de streaming în cloud, cu latență scăzută pentru jocuri în timp real, alimentate de serverele GeForce, din cloud. GeForce NOW oferă peste 1500 de titluri (dintre care peste 1000 care se pot juca și cu ajutorului unui controler), inclusiv jocuri de top, cum ar fi A Plague Tale: Requiem, The Witcher 3: Wild Hunt și Cyberpunk 2077, de la magazine de top precum Steam, Epic Games Store, Aplicația EA, Ubisoft și GOG.com.

Serviciul include, de asemenea, multe dintre cele mai jucate jocuri free-to-play, precum Fortnite, Lost Ark și Destiny 2.


Jocurile vor deveni o nouă modalitate de divertisment în autoturisme

Pe măsură ce tehnologia de condus autonom devine din ce în ce mai răspândită, interiorul va juca un rol mult mai important în diferențierea dintre autoturismele autonome. Abilitatea de a juca jocuri din cloud va deveni o componentă cheie a experiențelor media din vehiculele viitorului. De aceea, atunci când vor lua deciziile de cumpărare a vehiculelor, consumatorii se vor concentra și pe funcții precum asistenții digitali, afișajele grafice utile, precum și asupra conținutului în streaming.

Această schimbare va transforma vehiculele în spații temporare de locuit, unde pasagerii se pot bucura de ceea ce este important pentru ei, atenția fiind captată mai degrabă de distracție si productivitate decât de activitatea de condus.

Prin furnizarea GeForce NOW în vehiculele lor, Hyundai Motor Group, BYD și Polestar fac un pas semnificativ în această nouă eră a transportului personal.


Niciun comentariu despre subiectul „Peste 1000 de jocuri vor fi disponibile în autoturisme prin NVIDIA GeForce NOW”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile