luni, 6 februarie 2023

Apple TV, Apple Music, AirPlay și HomeKit, disponibile pe webOS Hub de la LG

LG Electronics (LG) a anunțat disponibilitatea în peste 100 de țări și regiuni a aplicațiilor Apple TV, Apple Music, AirPlay și HomeKit pe webOS Hub, o versiune actualizată a webOS pentru producători terți de televizoare. Prin această lansare, televizoarele compatibile oferă o experiență de televiziune smart mai versatilă, datorită unei selecții mai largi de conținut și funcții inovatoare.

Televizor - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania

Prin includerea aplicațiilor Apple TV, Apple Music, AirPlay și HomeKit în ecosistemul webOS Hub, LG furnizează mai mult posibilități de personalizare pentru producătorii de televizoare smart, precum și mai multe opțiuni de conținut pentru clienți. WebOS Hub este disponibil în prezent pe un număr de 10 ori mai mare de mărci, comparativ cu începutul anului 2021, LG colaborând acum cu 200 de parteneri, inclusiv Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa și Hyundai.

Apple TV+ este casa producțiilor Apple Originals și poate fi accesată prin intermediul aplicației dedicate Apple TV de pe ecranul de pornire webOS Hub. În plus, utilizatorii se pot abona la servicii de streaming populare de la terți și pot explora peste 100.000 de filme și emisiuni de cumpărat sau închiriat.

Abonații Apple Music se bucură de o bibliotecă vastă, fără publicitate, compusă din peste 100 de milioane de melodii, 30.000 de liste de redare selectate de experți, nenumărate videoclipuri muzicale 4K, precum și de Apple Music Radio, care transmite în flux online hituri, precum și melodii clasice din toate genurile. Apple Music prin webOS Hub este util și pentru petrecerile de acasă, deoarece vine cu milioane de melodii cu versuri sincronizate. De asemenea, abonații își pot accesa instantaneu biblioteca personală de muzică prin webOS Hub.

webOS Hub va fi de asemenea compatibil cu AirPlay, astfel încât utilizatorii să poată transmite prin streaming conținut diversificat (filme, muzică, jocuri și fotografii) către televizorul lor smart, direct de pe iPhone, iPad sau Mac. În plus, televizoarele cu webOS Hub sunt de asemenea compatibile cu Apple Home, oferind utilizatorilor controlul asupra televizorului lor din aplicațiile Apple Home și Siri, folosind tehnologia Apple HomeKit.

Așadar, aplicația Apple TV și Apple Music sunt acum disponibile în peste 100 de țări, unde proprietarii de televizoare webOS Hub de la 200 de mărci partenere vor beneficia de o listă tot mai mare de conținut și de funcții. Cele mai recente televizoare OLED și televizoare UHD bazate pe webOS Hub acceptă AirPlay și HomeKit (AirPlay și HomeKit sunt disponibile numai pe televizoarele OLED și televizoarele UHD cu webOS Hub 2.0).


Un comentariu despre subiectul „Apple TV, Apple Music, AirPlay și HomeKit, disponibile pe webOS Hub de la LG”:
Anonim

Pe tizen pauza apple. Skyshowtime sau hulu, ori patamount+

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile