marți, 7 februarie 2023

Două noi seriale turcești la Dizi Channel: „O rândunică în furtună” și „Regina nopții”

Două noi seriale turcești de mare succes încep, în februarie, pe Dizi Channel: „O rândunică în furtună” și „Regina nopții” vor difuzate din această săptămână, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


„Regina nopții” - Imagine remisa in comunicat de SPI International pentru publicare pe HD Satelit România


„Regina nopții” este un serial inspirat dintr-o poveste comună, la prima vedere, dar care creează în jurul ei complicații pentru persoanele din apropierea protagoniștilor. Potrivit legendei, regina nopții este o floare prețioasă care înflorește o singură dată, astfel încât poate fi văzută doar de cei norocoși. Povestea lui Selin (Meryem Uzerli) și Kartal (Murat Yıldırım) începe chiar așa - într-o singură noapte. Kartal care este deja căsătorit cu Esra, fiica tatălui său adoptiv Aziz, o întâlnește pe frumoasa Selin într-o călătorie de afaceri și se îndrăgostește la prima vedere. Acest lucru este chinuitor pentru Kartal, deoarece simte că îi este datorat lui Aziz pentru că l-a îngrijit când și-a pierdut părinții - acesta fusese singurul motiv pentru care acceptase să se căsătorească cu Esra în primul rând. Ce se întâmplă cu noii îndrăgostiți acum - va găsi destinul o modalitate de a-i aduce împreună?

Meryem Uzerli este o actriță turcă foarte îndrăgită și populară. S-a născut în Germania, mama ei fiind tot actriță. După roluri minore în producții germane, a fost remarcată de producătorii turci și distribuită în seriale de succes, „Regina nopții” fiind unul dintre ele. Este câștigătoare a prestigiosului premiul Golden Butterfly și a fost aleasă „Femeia anului” de revista GQ Turcia, în 2012.

„Regina nopții” are 49 de episoade și va avea premiera marți, 7 februarie, de la ora 18:30, pe Dizi România. Episoade noi zilnic, de luni până vineri.

„O rândunică în furtună” - Imagine remisa in comunicat de SPI International pentru publicare pe HD Satelit România

„O rândunică în furtună” este un serial cu o poveste mai specială, având în centrul ei destinul unor frați… aproape gemeni, născuți de mame diferite. Când Ülfet – jucată de Emel Çölgeçen - rămâne însărcinată în afara căsătoriei, va trebui să-și dea fiul fratelui mai mare, Kudret, chiar de la naștere. Între timp, naște și Meryem, soția lui Kudret. Kudret îl pune pe fiul lui Ülfet lângă propriul său copil și anunță că s-au născut doi gemeni. Anii trec. Aceşti copii sunt Şahin (Ekin Mert Daymaz) şi Yusuf (Gün Akıncı). Nici Ülfet, nici Meryem nu știu adevărul. Nici măcar Kudret, care a conceput întregul plan, nu îi poate deosebi pe băieți. Există o singură persoană care știe adevărul: Fikret, mama lui Ülfet și Kudret. Cât timp va mai putea ea să păstreze acest secret pe care l-a păzit în adâncul inimii?

Ekin Mert Daymaz – actorul care-l joacă pe Şahin în serial - s-a născut în Arnhem, Olanda. Cariera lui a început la „Best Model of Turkey”, unde s-a clasat pe locul al 3-lea. Începând cu 2018, a jucat în nu mai puțin de 5 seriale, dar rolul principal din „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – difuzat de Dizi Channel România – i-a adus consacrarea pe micul ecran.

Serialul „O rândunică în furtună” are 22 de episoade și va avea premiera la Dizi România vineri, 10 februarie, la ora 21:40. Episoade noi zilnic, de luni până vineri.


Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial.

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


3 comentarii despre subiectul „Două noi seriale turcești la Dizi Channel: „O rândunică în furtună” și „Regina nopții””:
CH+

Regina nopții a mai fost difuzat în România pe PRO 2, actualul Acasă TV în 2018.

Anonim

Ch+, Regina nopții este in premieră la Dizi, nu în premieră în România.

Anonim

Il urmarim la ORANGE

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile