miercuri, 1 martie 2023

Campania "Incredibil, dar Nelimitat" a revenit la Digi

Între 1 martie și 2 aprilie 2023, DIGI a reactivat campania "Incredibil, dar Nelimitat", ce oferă clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 6 luni. Clienții pot beneficia de oferta prin intermediul magazinelor DIGI, platformei online DIGI.ro, serviciului Relații Clienți sau prin contactarea reprezentanților de vânzări. DIGI are o acoperire extinsă de voce mobilă, ajungând la 98,8% din populația României, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Campania "Incredibil, dar Nelimitat" revine la Digi - Imagine remisa in comunicat de Digi România pentru publicare pe HD Satelit



DIGI a lansat cea de-a doua ediție a campaniei „Incredibil, dar Nelimitat” în perioada 1 martie - 2 aprilie), pentru clienții noi și existenți (persoane fizice), atât din prepaid, cât și din postpaid, la portarea în rețeaua mobilă.

Abonații vor beneficia timp de 6 luni de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru tipurile de abonamente Nelimitat, Optim 3 și Optim 2. Oferta este valabilă doar pentru contracte de telefonie mobilă semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Clienții pot alege între reducerea de 50% din valoarea abonamentului sau achiziționarea unui telefon în 24 de rate fără avans, opțiune disponibilă numai dacă dețin cel puțin un serviciu fix DIGI. Promoția pentru portarea în rețeaua DIGI nu se cumulează cu ratele pentru cumpărarea de telefoane.

Este important să menționăm că oferta este supusă unor termeni și condiții specifice. Reducerea de 50% din valoarea facturii se aplică în lunile 7-9 și 19-21 ale contractului. Pentru a afla mai multe detalii, vă recomandăm să consultați pagina de internet DIGI.ro.

Prețul final al abonamentului variază între 3-5 euro/lună (TVA inclus), în funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client.

Clienții care aleg abonamentul Nelimitat la DIGI vor beneficia de un tarif special timp de 6 luni, în valoare de 2,5 euro/lună (TVA inclus). Această opțiune le oferă acces nelimitat la internet și minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China.

Pentru a profita de această ofertă, utilizatorii noi se pot adresa reprezentanților de vânzări din punctele de prezență ale companiei, pot accesa site-ul DIGI.ro sau pot apela serviciul Relații Clienți la numărul 031.400.4600.

Potrivit ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, DIGI a reușit să asigure cea mai mare acoperire de voce mobilă din România, cu un procent de 98,8% din întreaga populație. În plus, operatorul a atras lunar, prin portare, cel mai mare număr de utilizatori la nivel național, servind peste 4,9 milioane de conexiuni mobile la data de 31 decembrie 2022, mai precizează compania.

Grupul DIGI|RCS & RDS este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă în România, cu o cotă de piață semnificativă și este considerat unul dintre principalii operatori europeni de comunicații electronice convergente. În plus față de operațiunile sale în România, compania activează și în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Rețeaua de fibră optică deținută de DIGI este considerată una dintre cele mai moderne și extinse din regiune. Grupul DIGI oferă, de asemenea, o gamă complexă de conținuturi trans-media prin divizia sa de media, care include mai multe televiziuni, radiouri și servicii de conținut online.


Niciun comentariu despre subiectul „Campania "Incredibil, dar Nelimitat" a revenit la Digi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile