miercuri, 1 martie 2023

Serialul polițist "Culorile legii", în premieră în România la AXN

AXN prezintă un nou serial polițist italian intitulat „Culorile legii” (Viola come il mare), cu premiera în România programată pe 7 martie 2023. Francesca Chillemi și Can Yaman sunt protagoniștii producției, care va fi difuzată în fiecare marți seara, de la ora 21:00, cu episoade duble, anunță televiziunea AXN printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Francesca Chillemi este Viola Vitale, o femeie fermecătoare și plină de magnetism, care a lucrat ca jurnalist de modă în Paris și care se mută înapoi în orașul său natal, Palermo, pentru a-și căuta tatăl necunoscut. Acolo, începe să lucreze pentru o publicație online, unde scrie despre crimele din oraș și îl întâlnește pe inspectorul Francesco Demir (interpretat de Can Yaman), unul dintre cei mai buni anchetatori din Palermo.

Personajele principale sunt total diferite: Viola este plină de optimism și încredere în oameni, în timp ce Francesco este impulsiv și nu are încredere în ceilalți. În ciuda diferențelor lor, cei doi vor lucra împreună pentru a rezolva cazurile de omucidere din oraș.

Viola posedă un dar special: sinestezia, o asociere între emoții și culori, ceea ce o ajută să cunoască mai bine oamenii pe care îi intervievează sau investighează. Cei doi protagoniști vor învăța să colaboreze în timp, deși relația lor va fi destul de dificilă la început.

Producția este realizată de Luxe Vide și RTI, cu producători executivi precum Luca Bernabei, Daniele Passani și Corrado Trionfera, cunoscuți pentru alte titluri produse de Luxe Vide, cum ar fi „Doc – Nelle tue mani“, „Leonardo“, „Medici” sau „Devils”.

Videoclipul promoțional în limba română poate fi vizionat AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul polițist "Culorile legii", în premieră în România la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile