sâmbătă, 18 martie 2023

Canal + (proprietar al Focus Sat), devine distribuitor prin satelit al televiziunii BBC Earth

Grupul M7, deținut de Canal+, a încheiat un acord de retransmisie pe mai mulți ani cu BBC Studios pentru distribuția HD prin satelit a televiziunii BBC Earth în Europa Centrala si de Est (inclusiv in România, cu excepția Poloniei), precum și în Turcia.

Antenă recepție tv prin satelit - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania 

Conform acordului, echipa din Luxemburg va oferi BBC Studios o soluție completă de distribuție prin satelitul THOR 5 de la 1 grad Vest, inclusiv multiplexare, codificare, criptare și uplink. Acesta va permite recepția sigură și securizată a BBC Earth de către clienții săi terți în aria europeană de semnal a satelitului THOR 5 (cel mai probabil, frecvența de receptie va fi 11938, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK).

BBC Earth va continua să fie distribuit abonaților platformelor de televiziune cu plată deținute de M7 DirectOne (Ungaria) și Focus Sat (România), prin același feed.

Zbigniew Pruski, director comercial BBC Studios CEE, a precizat: „De mulți ani, M7 Group este un partener important de conținut pentru BBC Studios, pentru diverse piețe europene. Cooperarea noastră se extinde acum la furnizarea de servicii tehnice de distribuție prin satelit pentru BBC Earth, în Europa Centrala si de Est și Turcia. Avem mare încredere în abilitățile profesionale și în orientarea către clienți a echipei M7 Platform Services și așteptăm cu nerăbdare parteneriatul nostru extins cu M7”.

Bill Wijdeveld de la M7 Group a completat: „M7 și BBC Studios au o cooperare de lungă durată pentru distribuția canalelor emblematice BBC Studios pe diferitele piețe ale M7. Suntem foarte încântați de oportunitatea de a ne extinde parteneriatul cu servicii de distribuție prin satelit”.


Un comentariu despre subiectul „Canal + (proprietar al Focus Sat), devine distribuitor prin satelit al televiziunii BBC Earth”:
Anonim

Ar trebui ca și cei de la Focus Sat sa introducă în grilă TVR Info, TVR Cultural și Kanal D2.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile