marți, 14 martie 2023

DIVA va difuza câte două filme romantice în fiecare duminică după-amiaza

DIVA sărbătorește primăvara cu o serie specială de filme romantice difuzate în fiecare duminică după-amiaza, de la ora 16:00, începând cu mijlocul lunii martie și continuând și în luna aprilie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pe data de 19 martie, DIVA va difuza două filme romantice: "Prințesa fugară" („A Royal Runaway Romance”, 2022), o poveste de dragoste între prințesa Amelia și bodyguardul ei Grady, iar apoi "Capsula timpului" („Romancing the Birthday Girl”, 2021), o poveste despre o femeie care primește o șansă să-și schimbe trecutul când călătorește în timp.

"Capsula timpului" spune povestea lui Taylor Jones (Emilie Ullerup), care la împlinirea vârstei de 30 de ani descoperă o capsulă a timpului lăsată de mama ei. În interiorul acesteia se află 6 plicuri care o provoacă să-și depășească limitele și să-și accepte temerile, iar alături de noul său prieten Josh (Clayton James), Taylor încearcă să-și găsească drumul spre dragoste și fericire.

Pe 26 martie, DIVA ne aduce două filme romantice: "Doar un sărut" („Just One Kiss”, 2022) și "Cum să spargi gheața" („Fashionably Yours”, 2020). În primul film, două mame își doresc să-și unească copiii într-o poveste de dragoste, în timp ce în cel de-al doilea, Lauren (Kat Graham) este o expertă în modă care decide să se întoarcă acasă după ce ratează o promovare importantă și începe să descopere orașul Seattle alături de Rob (Kendrick Sampson), proprietarul companiei care se ocupă de mutarea ei.

Nu ratați doza de romantism de la DIVA, în fiecare duminică după-amiază, cu două filme romantice difuzate consecutiv, începând de la ora 16:00!


Niciun comentariu despre subiectul „DIVA va difuza câte două filme romantice în fiecare duminică după-amiaza”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile