luni, 13 martie 2023

Noutăți în luna mărțișorului la AMC Networks

Venirea primăverii este momentul perfect pentru a avea parte de aventuri distractive alături de AMC Networks, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Veți fi purtați de AMC in lumi fantastice si epice, precum cele din "Inelul Nibelungilor", iar Filmcafe va prezenta o interpretare de neuitat a lui Leonardo DiCaprio in "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass". În aceasta lună dedicată doamnelor si domnișoarelor, TV Paprika va răsfață papilele gustative cu o selecție de deserturi delicioase în "Campionatul Deserturilor". Pe de altă parte, Minimax va oferi o incursiune în trecut, prezentând "Familia Crood: Copacul Familiei", si va găzdui un concurs distractiv pe pagina lor de Facebook. În cele din urma, cei mici vor învăța lecții importante despre prietenie și munca în echipă, urmărind aventurile îndrăgitului personaj Thomas pe JimJam. Așadar, pregătiți-vă pentru o primăvara plina de bucurie si aventuri fascinante cu AMC Networks.

La Minimax, începând cu data de 11 martie, de la ora 21:25, va fi difuzat un nou serial ce reprezintă continuarea a doua lungmetraje lansate in cinematografe, precum si a serialului "Începuturile familiei Crood". Acțiunea se petrece imediat după evenimentele din al doilea film. Familia Crood si familia Betterman se adaptează vieții in comun într-o casă din copac, la ferma cea mai puțin activa din perioada preistorică. Serialul prezintă modul in care cele doua familii se integrează si formează o comunitate unica, generând atât situații comice, cât si emotive. Pe parcursul episoadelor, personajele se ajuta reciproc, concurează într-o seara de jocuri, organizează o școală si se apară de invazia maimuțelor. Mai multe detalii găsiți în comunicatul anterior, dând click AICI.

"Familia Crood - Copacul familiei" - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către AMC Networks pentru publicare pe HD Satelit România

În fiecare zi, la ora 12:11 si 17:42, Thomas si prietenii lui sunt prezenți pe postul de televiziune Jim Jam Romania. Thomas este locomotiva preferată a copiilor si va fi însoțit de Gordon, Diesel si Percy în luna aceasta, în timp ce pornesc în aventuri pline de incitare care îi vor ajuta pe cei mici sa învețe despre prietenie, compasiune si găsirea de soluții la probleme. Nu trebuie să ratați aceasta călătorie distractivă de pe JimJam!

La ora 20:00, pe 13 martie, telespectatorii postului FilmCafe se vor bucura de filmul "The Revenant", care este inspirat de un roman scris de Michael Punke si se bazează pe evenimente reale. Filmul are loc in America de Nord in anul 1823 si il are ca protagonist pe Hugh Glass (interpretat de DiCaprio), care face parte dintr-o expediție in Munții Stâncoși. In timpul expediției, Hugh este atacat de un urs grizzly si lăsat sa moara de către căpitanul grupului, care ii ordona unui grup de trei oameni sa-l însoțească si sa-i sape mormântul. Cei trei însă îl lasă fără echipament si arme si fug de frică să nu fie prinși de indieni. Cu toate acestea, Hugh supraviețuiește, reușește sa parcurgă peste 300 de kilometri prin sălbăticie si are planuri de răzbunare împotriva celor care l-au abandonat.

La ora 16:10, pe 14 martie, telespectatorii postului AMC vor putea urmări "Inelul Nibelungilor", un film care se bazează pe mitul germanic al Nibelungilor si urmărește povestea lui Siegfried (interpretat de Benno Furmann), un tânăr fierar care a fost crescut de o familie de fierari din cauza conspirațiilor de la curtea tatălui său, Regele Xanten. Fără să știe despre originea lui nobilă sau că este moștenitorul regatului, Siegfried devine faimos după ce ucide un dragon numit Farnir. În schimbul acestui act de vitejie, Siegfried primește o comoară imensă, dar care este protejată de un blestem cumplit. Comoara este dorită și de Hagen (interpretat de Julian Sands), un personaj malefic care folosește magia neagră pentru a-l îndepărta pe Siegfried de aurul blestemat. Farmecele lui Hagen pun în pericol iubirea dintre Siegfried si Brunhilda (interpretată de Kristanna Loken) și creează o rețea de trădare, decepție si lăcomie care aruncă regatul in haos si îl transforma într-o lume a întunericului.

În fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 20:45, postul TV Paprika va difuza un maraton al emisiunii "Campionatul deserturilor". Acest maraton va include cele mai bune sezoane ale francizei tv, precum "Campionatul deserturilor: Australia", "Campionatul deserturilor" si "Campionatul deserturilor: înfruntarea maeștrilor patiseri". Telespectatorii vor fi martorii unor momente pline de presiune si dramatism, iar orice poate să se întâmple până la final. Cine va fi câștigătorul?


Niciun comentariu despre subiectul „Noutăți în luna mărțișorului la AMC Networks”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile