luni, 27 martie 2023

Primăvara iubirii continuă la DIVA

 În luna aprilie, DIVA va continua seria sa de filme romantice difuzate în fiecare duminică după-amiază la ora 16:00. Primăvara iubirii aduce cu sine titluri noi, însă stilul cinematografic rămâne fidel tradiției: protagonista se află într-o situație neobișnuită, de obicei într-un loc fermecător sau un oraș mic de provincie, iar obstacolele din poveste o apropie de un erou care se dovedește a fi bărbatul potrivit pentru ea, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Prima peliculă pe care o veți vedea începând din 2 aprilie se numește „Farul lui Moriah” („Moriah's Lighthouse”, 2022), în care eroina interpretată de Rachelle Lefevre este o artistă care lucrează manual lemnul și care dorește să restaureze farul local. Planurile îi sunt încurcate de arhitectul american Ben (Luke Macfarlane). Apoi, veți urmări „Romanța pe râu” („Riverfront Romance”, 2021): călătorește bloggerița Cara (Tammy Gillis) care își folosește economiile pentru a-și achiziționa casa visurilor sale, dar care se confruntă cu amenințarea unui hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

Pe 9 aprilie, va fi rândul filmului „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020), în care Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni la momentul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux. Cum reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber? Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Russell revine apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), unde interpretează rolul ghidului unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care descoperă ceva mult mai valoros în timpul călătoriei lor.

Pe 16 aprilie este programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În această poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul perfect pentru ea nu e cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018). În această peliculă, organizatoarea de evenimente Mia (Adelaide Kane) solicită ajutorul prietenului fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru organizarea unei gale, dar descoperă dragostea în timpul procesului.


Niciun comentariu despre subiectul „Primăvara iubirii continuă la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile