miercuri, 8 martie 2023

Sezonul 3 ale serialului "Departure", din 16 martie la DIVA

Începând cu 16 martie, postul DIVA va difuza în premieră în România câte două episoade pe săptămână din cel mai recent sezon al serialului "Premisa unui dezastru" (numit și "Departure"), o coproducție Canada, SUA și Marea Britanie, lansat în 2019, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 


Această serie polițistă se concentrează pe investigarea accidentelor grave de transport, cu fiecare episod centrat pe o altă modalitate de transport care a provocat un astfel de dezastru. Primul sezon a avut loc în jurul dispariției Zborului 716 deasupra Oceanului Atlantic, iar în sezonul doi, echipa a investigat deraierea unui tren experimental de mare viteză în Michigan.

Noul sezon, format din șase episoade, se concentrează pe un accident de feribot care s-a scufundat pe ruta Boston - St. John's (Newfoundland, Canada), și urmărește echipa de investigatori în timp ce încearcă să descopere misterul acestui eveniment tragic. 

Printre actorii noi din distribuție se numără Eric McCormack, care joacă rolul Căpitanului Coleman Banks, și care încearcă să ajute echipa de investigatori cu expertiza sa din marina militară. Christopher Plummer, care a jucat rolul mentorului protagonistei din primele două sezoane, a decedat înainte de începerea filmărilor pentru acest sezon și nu apare în serial.

Episoadele vor fi difuzate pe DIVA în fiecare joi, începând cu 16 martie, și până pe 30 martie 2023.


Un comentariu despre subiectul „Sezonul 3 ale serialului "Departure", din 16 martie la DIVA”:
Anonim

Un serial bunicel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile