sâmbătă, 4 martie 2023

Xplore, Hip Trips și One Terra, trei noi televiziuni germane de documentare, gratuite prin satelit

Pe satelitul Astra 1L au început să emită din 1 martie 2023 trei noi televiziuni gratuite germane de documentare ale Channel Factory GmbH: Xplore, Hip Trips și One Terra. Posturile vor fi finanțate prin publicitate.

Captură a rezultatului scanării frecvenței 12699 de pe satelitul Astra 1L: 7 televiziuni gratis

Cele trei televiziuni sunt transmise prin satelitul Astra 1L de la 19 grade Est pe aceeași frecvență utilizată pentru a transmite televiziunile muzicale Deluxe Rock, Deluxe Rap, Deluxe Dance by Kontor si Deluxe Flashback: 12699, polarizare verticală, SR 23500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, gratis (FTA, necriptat, la liber). Recepția este posibilă în România cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu antena de 90 cm).

În luna decembrie, compania Channel Factory GmbH a solicitat autorităților licențe audiovizuale pentru a lansa 14 televiziuni gratuite. Consiliul media bavarez a aprobat solicitările pe 16 decembrie 2022. Încă din acel moment, distribuția acestor televiziuni a fost planificată și prin satelit. Cele 14 televiziuni au obținut licențele pentru o grila de programe de 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, ca televiziuni germane gratuite.

Pachetul de licențe aprobat a inclus la acel moment 4 televiziuni de seriale și diverse programe de lungmetraj (Costumes only, Series non stop, Rediscover, Crime Mania), 6 televiziuni de reportaje și documentare (Hip Trips, Xplore, R-Adventure Channel, One Terra, Animals Tv și History Tv) și 4 televiziuni muzicale (Deluxe Flashback, Deluxe Dance, Deluxe Rap și Deluxe Charts).


Niciun comentariu despre subiectul „Xplore, Hip Trips și One Terra, trei noi televiziuni germane de documentare, gratuite prin satelit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile