vineri, 14 aprilie 2023

100 filme pe FilmBox Holidays, un nou canal smart al FilmBox+

SPI International, compania care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente, inclusiv cele cunoscute FilmBox și Dizi Channel, a lansat recent "canalele inteligente" pe platforma de streaming FilmBox+ pentru a oferi abonaților o experiență similară cu televiziunea clasică, liniară, anunță platforma de streaming printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Filmbox+: imagine remisă în comunicat de către SPI International pentru publicare pe HD Satelit România

Cu ocazia sărbătorilor pascale, FilmBox+ le oferă telespectatorilor acces la canalul FilmBox Holidays, care include 100 de producții cinematografice selectate pentru a mulțumi toate gusturile. În program se regăsesc filme de acțiune precum "Inferno" (cu Jean-Claude Van Damme și Danny Trejo), "Tigrii de pe șine" (cu Jackie Chan), comedii romantice precum "Delicatesa" (cu Audrey Tautou), "Fata bună" (cu Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal și John C. Reilly), drame precum "Aventură de-o noapte" (cu Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington și Griffin Dunne) și comedii strașnice precum "Extractul" (cu Jason Bateman, Kristen Wiig și Ben Affleck), alături de o varietate de filme de familie, animații și biografice, toate special alese pentru a face parte din programul canalului FilmBox Holidays, creat în mod special pentru sărbători.

Canalele inteligente create pentru abonații FilmBox+ pot fi accesate din meniul aplicației și oferă o varietate de opțiuni utilizatorului, precum un program de difuzare, oferind o experiență asemănătoare cu cea a televiziunii clasice, dar ca tv online. Canalele inteligente, printre care se numără FilmBox Kids, FilmBox Action, FilmBox Comedy, FilmBox Crime și altele, sunt disponibile exclusiv pe platforma de streaming FilmBox+.


5 comentarii despre subiectul „100 filme pe FilmBox Holidays, un nou canal smart al FilmBox+”:
Cristina

Nu funcționează toate

Anonim

E vorba de canalul FilmBox Holidays in titlu. Acesta iti merge?

Anonim

Nu se pot vedea și pe Smart Tv.

Anonim

FilmBox+ are si filme HD sau numai SD?

Anonim

Este disponibil pe smart tv cu android.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile